Zdravje

Pogumen nastop Palome z novimi kategorijami izdelkov je obrodil sadove

N.N.
5. 3. 2015, 16.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Paloma je za kar tri skupine svojih izdelkov prejela priznanje produkt leta 2015. V Palomi še posebej izpostavljajo, da so izdelke kot inovativne prepoznali sami.

Toaletni papir, ki neguje

S toaletnim papirjem Sensitive Care so ustvarili novo kategorijo na trgu, saj mu dodali naravne negovalne losjone z blagodejnimi izvlečki svile, ognjiča in avokada. Papir je izdelan izključno iz najboljših naravnih vlaken celuloze in je dermatološko preizkušen. Dodatna, četrta plast zagotavlja večjo vpojnost in zanesljivost.

Robčki, ki blažijo težave

Žepne robčke Sensitive Care so pri Palomi razvili z mislijo na simptome in vse drobne težave, ki jih prinesejo prehladna obolenja ob neugodnih vremenskih razmerah. Izdelani so iz celuloznih vlaken vrhunske kakovosti, pomembna novost pa so dodani negovalni rastlinski izvlečki, ki pomagajo lajšati težave ob smrkavem nosu. Izvleček kamilice nežno pomirja in neguje od prehlada in mraza vneto kožo nosu in obraza. Izvleček timijana deluje antiseptično in pomaga odpirati dihalne poti. Izvlečka sivke in jojobe pa blagodejno delujeta na razdraženo kožo okoli nosu, ki ob prehladu tako rad postane ves razdražen in rdeč.

Brisače, ki posebej prilagojene uporabi

Ko so pri Palomi podrobno preučili želje in potrebe kupcev, so zaznali potrebo po dodatnih priročnih izdelkih. Tako so izdelali dve vrsti namenskih brisač vrhunske kakovosti. Brisače Super Care Profood so še posebej prilagojene pri pripravi jedi in pri opravilih s hrano. Odlično vpijejo odvečne maščobe, se ne lepijo na hrano in so seveda tudi popolnoma varne v stiku s hrano. Brisače Super Care Prowindow pa so neprekosljiva pomoč za čiščenje steklenih površin, saj ne puščajo muck. Pomivanje oken je z njimi preprosto lažje, učinek pa opazen.