Zanimivosti

Zakaj je Base Dawgz najboljša kriptovaluta za nakup med priljubljenimi memecoini na verigi Base?

Oglasno sporočilo
7. 6. 2024, 10.50
Posodobljeno: 7. 6. 2024, 11.56
Deli članek:

Nov meme kovanec Base Dawgz (DAWGZ) je v torek začel predprodajo in je v medijih napovedan kot najboljša kriptovaluta za nakup. Med njimi sta tudi Finbold na področju FinTech in TheBitTimes, ki spremlja lansiranje novih meme kovancev.

Base Dawgz je začel odlično, saj je v prvem dnevu zbral več kot 200 tisoč dolarjev, kar je znak njegovega velikega potenciala za rast.

Zaradi svojega statusa več verig in inovativne uporabnosti delnice za zaslužek ne bi bilo presenečenje, če bi Base Dawgz kmalu pritegnil pozornost kriptovalutnih kitov.

Base Dawgz - Najboljša kriptovaluta za nakup v tem trenutku?

Osnovni meme kovanci so bili razodetje tega kripto bikovskega cikla.

Po podatkih CoinGecko je tržna kapitalizacija meme kovancev na Base zdaj že več kot 2 milijardi dolarjev. Glede na to, da ima Coinbase 110 milijonov uporabnikov, je pričakovati, da se bo ta vrednotenje bistveno povečalo.

V razredu sredstev meme kovancev na Solani sta na primer 2 žetona z vrednotenjem nad 1 milijardo USD in 13 žetonov z vrednotenjem nad 100 milijonov USD. Za primerjavo, v razredu sredstev meme kovancev na Base je le en žeton nad tržno vrednostjo 1 milijarde USD in le 3 žetoni nad 100 milijonov USD.

Na prizorišču je pripravljena nova najboljša kriptovaluta za vlaganje, ki bo zajela naraščajoče povpraševanje po meme kovancih na Base z visokim potencialom, in $DAWGZ bi lahko bil tisti, ki bo stopil v ospredje.

Glede na to, da je Brett - glavni meme kovanec na Base - v zadnjem mesecu zrasel za več kot 150 %, bi Base Dawgz lahko bil deležen velike pozornosti kot naslednji kovanec, ki bi lahko ponovil tako eksplozivno rast.

Kovanec $DAWGZ je sicer domač v verigi Base, vendar je kovanec z več verigami. Novi meme kovanec naj bi začel delovati tudi v verigah Solana, Ethereum, Binance Smart Chain in Avalanche

Na spletni strani projekta je z izjavo o poslanstvu poudarjena njegova vizija več verig: „Ponuja brezhibno interoperabilnost v več verigah blokov, kar zagotavlja, da lahko brez omejitev poletite po decentraliziranem svetu.“

Obiščite predprodajo Base Dawgz

Zaslužite brezplačne kriptovalute z inovativnim orodjem share-to-earn

Base Dawgz ni običajen meme kovanec brez uporabnosti, ki za svoj vzpon stavi izključno na hype. Namesto tega se želi s svojo inovativno uporabnostjo uveljaviti kot vrhunski meme kovanec Base Dawgz.

Base Dawgz na primer uvaja nov koncept „share-to-earn“, ki je način, kako lahko vlagatelji zaslužijo brezplačno kriptovaluto. V zameno za točke lahko delijo vsebine Base Dawgz v družabnih medijih. Te točke se lahko po zaključku predprodajne akcije pretvorijo v žetone $DAWGZ.

Vlagatelji lahko s tem programom ne le zaslužijo brezplačne kriptovalute, temveč bo njihova vsebina verjetno povečala Dawgzovo priljubljenost v družbenih medijih, kar bo imelo za posledico večji potencial rasti meme kovanca.

Poleg tega lahko vlagatelji med predprodajo zastavijo svoje deleže in kopičijo pasivni dohodek. Pomembno je, da je funkcija predprodaje z zastavljanjem trenutno na voljo samo v verigi Ethereum.

Base Dawgz je 20 % svojih žetonov namenil za program stakinga, 15 % pa za nagrade skupnosti.

Zainteresirani kupci lahko obiščejo spletno mesto basedawgz.com ali eno od uradnih rezervnih spletnih mest - vključno z basedawgz.io - in za nakup meme kovanca uporabijo pripomoček za nakup na prostem trgu.

Zaradi njegovega statusa več verig lahko vlagatelji kovanec meme kupijo v petih različnih verigah in uživajo v pomembnih funkcijah, ki jih ponuja vsaka od njih.

Žeton $DAWGZ je trenutno na voljo po ceni 0,00479 USD. Vendar se bo ta cena v nekaj več kot šestih dneh zvišala, kar bo spodbudilo zgodnje kupce.

Vlagatelji lahko spremljajo tudi računa Base Dawgz X in Telegram, da bodo na tekočem z najnovejšim razvojem dogodkov.

Obiščite predprodajo Base Dawgz