Zanimivosti

Imetniki priljubljenega večmilijonskega meme kovanca $SPONGE glasujejo za takojšnje nagrade za staking

Oglasno sporočilo
30. 5. 2024, 08.13
Posodobljeno: 7. 6. 2024, 09.22
Deli članek:

Skupnost za Sponge ($SPONGE), priljubljen meme kovanec, ki je zgodnjim podpornikom prinesel do 10 000-odstotne donose, je glasovala za takojšnje prejemanje donosnih nagrad za vložke projekta.

To pomeni, da bodo vse nakopičene nagrade za vložke imetnikom projekta $SPONGE izplačane, ko bo začel delovati zahtevek 30. maja ob 10. uri po UTC.

Sponge je med 16. in 21. majem izvedel anketo med svojimi sledilci na X, v kateri je skupnost pozval, naj se odloči med takojšnjim dostopom do velike količine nagrad za staking, njihovo blokado za en mesec ali linearno razdelitvijo nagrad v šestih mesecih ali enem letu. Logika glasovanja skupnosti je bila pojasnjena v nadaljnji objavi in je bila večinoma povezana s stabilnostjo cen.

Vendar je skoraj soglasno 85,5 % vprašanih glasovalo za takojšnje uveljavljanje, da bi takoj izkoristili donosno dinamično stopnjo nagrad projekta, ki trenutno ponuja 326 % letnega donosa (APY) za stakerje na Polygonu.

Projekt $SPONGE se je pred kratkim preselil z Ethereuma na platformo Polygon. Do uveljavljanja žetonov 30. maja so upravičene tri skupine: tisti, ki so kupili žetone prek pripomočka za predprodajo, tisti, ki so premostili na Polygon pred 5. februarjem, in imetniki, ki niso premostili, vendar so bili zajeti v posnetek, narejen 5. februarja po ukinitvi žetona $SPONGE V1.

Zadnja skupina lahko zahteva enako število žetonov Polygon $SPONGE V2 brez dodatnih nagrad za vložek.

Tisti, ki so imeli žeton V1 na centraliziranih borzah pred njegovo ukinitvijo, so svoje žetone zamenjali za žeton V2 $SPONGE na borzi Polygon.

Lukrativne nagrade so le eden od razlogov, zakaj se vlagatelji selijo na Sponge, da bi ujeli potencialno eksplozivno gibanje cen. V prihodnjih mesecih bo žeton $SPONGE igral osrednjo vlogo v najbolj vznemirljivem novem ekosistemu kriptožetonov za staking/gaming/meme.

Obiščite predprodajo Sponge V2

Sponge: Meme kovanec z načrtom

Ker se kriptovalute po svetu hitro sprejemajo, vlagatelji vlagajo v Sponge, še preden je ta uvrščen na glavne borze.

$SPONGE je edinstven projekt, ki s pomočjo ustnega izročila, donosnih spodbud in virusnega trženja organsko gradi lastno skupnost za stavljenje in videoigre. Pred nami so trije pomembni mejniki: dolgo pričakovana uveljavitev novega žetona Polygon $SPONGE 30. maja, uvrstitev na najvišje borze CEX in izdaja prihajajoče videoigre Sponge.

Meme kovanci so v celotnem obdobju odboja Bitcoina 2024 tako iztisnili vrednost bolj kot večina projektov. Zaradi njihovih muhastega gibanja cen se industrija pogosto sprašuje, ali je na pragu nove bikovske serije.

Vsak meme projekt, ki želi preživeti na trgu, mora ponuditi več kot le smeh, če želi imeti dolgo življenjsko dobo.

Vlagatelji menijo, da je $SPONGE ena od takšnih špekulacij. Ob uvedbi maja 2023 je bila cena $SPONGE 0,000025 USD. V manj kot letu dni je nedavno dosegel najvišjo vrednost 0,002763 USD ali približno 10 000-odstotni donos.

Jasno je, da si podporniki v zgodnji fazi želijo, da bi se $SPONGE uveljavil kot pomemben igralec na prizorišču meme kovancev.

Obiščite predprodajo Sponge V2

Dosedanje podmorsko potovanje kovanca $SPONGE

$SPONGE V1, ki je bila uvedena brez večjih napovedi, je hitro osvojila srca vlagateljev, saj je ponujala privlačen ekosistem z veliko možnostmi, da udeleženci vložijo svoj čas in denar v delo ter pridobijo nagrade.

Z opustitvijo tradicionalne predprodaje pred začetkom prodaje v korist neposredne uvrstitve na borzo je $SPONGE izstopil z diskretno uvrstitvijo na Uniswap, nato pa se je hitro razširil na centralizirane borze, kot so Poloniex, MEXC, LBank, Gate.io, Toobit in druge.

$SPONGE je manj kot teden dni po začetku prodaje, 9. maja 2023, zrasel za 4 000 % in skoraj dosegel tržno vrednost 100 milijonov dolarjev.

Žeton je bil nedavno nadgrajen (in prestavljen) na različico V2 na platformi Polygon, ki je široko uporabljena rešitev za skaliranje na drugi plasti Ethereuma. Trenutno je cena žetona v predprodaji 0,002103 USD. To pomeni, da so tisti, ki so imeli žeton $SPONGE od uvedbe V1, ko je bila njegova cena 0,000025 USD, zdaj v dobičku za 8414 %.

Čeprav je bila verižna selitev načrtovana vsaj od januarja, je nedavni napad na likvidnostni bazen pospešil selitev.

Pravzaprav je še pospešil načrte ekipe, saj ji je omogočil, da je zgodaj uvedla veliko posodobitev modela stav protokola, s čimer je povečala stopnjo nagrajevanja. Prav tako je pospešil še vedno nepotrjen datum začetka prodaje istoimenske dirkalne igre s tokenom.

Obiščite predprodajo Sponge V2

$SPONGE absorbira več milijonov dolarjev

Nadgradnja $SPONGE V2 je prinesla nekaj ključnih izboljšav, med katerimi je najpomembnejša nov model stav.

Ta donos se spreminja glede na število stakerjev in zaklenjenih žetonov ter trenutno znaša približno 326 % za stakerje Polygon. Do zdaj je bilo vloženih 10 milijard žetonov $SPONGE, skupna vrednost vloženih in premostitvenih žetonov pa znaša 24 milijonov dolarjev, kot je navedeno na spletni strani.

Imetniki meme kovancev pričakujejo, da se bodo te številke v prihodnjih tednih še povečale, saj se bo Sponge razmahnil v sektorjih meme kovancev in spletnih iger na srečo Web3.

Verjetno bo $SPONGE kmalu pristal na nekaterih največjih svetovnih borzah kriptovalut, kot sta Binance in OKX. Vrhunske uvrstitve na borze CEX so sestavni del časovnega načrta projekta, uvrstitve pa bi lahko spodbudile nadaljnje eksplozivno gibanje cen, ko bo $SPONGE postal bolj dostopen vsakdanjim maloprodajnim kupcem.

Po zahtevku in morebitnih uvrstitvah na borzo CEX sledi dirkalna igra na temo Sponge, v kateri igralci dirkajo po Bikini Bottom in zbirajo nagrade za $SPONGE.

S svojim modelom dvojnega zaslužka in igre želi $SPONGE resno zamajati nizko uporabne kovance z večjo tržno kapitalizacijo, kot so $PEPE, $DOGE in $WIF.

Izkoristite to priložnost za nakup in vložek $SPONGE, preden se bo projekt uvrstil na borzo.

Obiščite predprodajo Sponge V2