Zanimivosti

Preobrazba: Zaljubljeno nagajiva Neža

Mateja Špiranec / revija Bodi zdrava
13. 2. 2024, 11.19
Posodobljeno: 13. 2. 2024, 11.29
Deli članek:

Za februarski videz meseca nismo dolgo razmišljali o temi, saj se je kot na pladnju ponujalo, da moramo izbrati zaljubljeno dekle oziroma žensko in jo z našo preobrazbo naučiti, kako se lahko sama naliči za valentinov zmenek v dvoje. In naša bralka Neža (29 let) je na koncu preprosto blestela.

Slađan Ljubojević
Neža

Vizažistka dm-a Jana Oblak se je preobrazbe lotila najprej s čiščenjem kože, da je bila ta pripravljena na nanos tonika, kreme in nato šele ličil. Pri izbiri tonika je opozorila, da je pomembno, kakšen tip kože imamo: pri mastni koži je tako priporočljivo uporabiti tonik, ki vsebuje tudi alkohol, saj kožo primerno razmasti, pri suhi koži pa je treba na kožo nanesti tonik brez alkohola. Jana je nato na obraz nanesla vlažilno kremo in se lotila izbire pravega odtenka podlage. Ta nikakor ne sme biti pretemna in na drugi strani seveda tudi ne presvetla. Ravnamo se po tenu kože, pri izbiri odtenkov, ki so danes na voljo, pa lahko pravi odtenek zelo dobro ujamemo. Po podlagi je sledil nanos primera na veke oči, saj poskrbi za obstojnost senčil. Vizažistka je tokratnemu videzu velik poudarek namenila nanosu črtala za oči, ki je poleg nanosa temne barvice na obrvi pri celotnem ličenju poskrbel za največjo spremembo, Kako nanesti črtalo za či, si poglejte v videoprispevku preobrazbe naši FB-strani. Sledil je še nanos maskare, rdečila za lica, celoten videz pa je dobil piko na i še z izbiro bleščila primerne barve, ki je poudarilo Nežine ustnice. Ob vsem ne gre zanemariti, da je dobro poskrbeti za pričesko, ki vedno zaokroži ustvarjeni videz.

Video preobrazbe si lahko pogledate spodaj.

Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.

Slađan Ljubojević
Neža prej

Slađan Ljubojević
Neža potem

revija Bodi zdrava
Izšla je nova številka revije Bodi zdrava. Prijazno vabljeni k branju!