Dopustniško

Luka Dončić ponovno navdušuje, tokrat s svojo skromnostjo in prijaznostjo

S.Š.
6. 7. 2023, 14.53
Posodobljeno: 6. 7. 2023, 15.09
Deli članek:

Naš košarkarski as se te dni mudi pri naših južnih sosedih, kjer ga je opazilo kar nekaj oboževalcev.

Instagram
Našega košarkarja so ujeli na Cresu.

Kljub temu, da bi si Luka Dončić zagotovo lahko privoščil počitnice v luksuznem resortu, se vsako leto vrača na hrvaško obalo. Tam uživa tudi te dni, fotografije z našim košarkarjem pa na Instagramu delijo oboževalci.

Po poročanju portala 24.sata se Luka na Cresu mudi z družino, tako turisti kot tudi domačini pa naj bi bili navdušeni nad njegovo preprostostjo in prijaznostjo. Nekaj turistov je dejalo, da sprva sploh niso vedeli, da je na plaži košarkarski zvezdnik: "Luka se je popolnoma zlil z okolico in vzdušjem na plaži. Če ga ne bi ljudje prepoznali in se želeli slikati z njim, ne bi nikoli vedeli, da je zraven nas velika košarkarska zvezda. Bil je zelo dobro razpoložen, slikal pa se je s prav vsemi navijači.”

Instagram
V vodi se je zabaval na supu.

Lignji in vino

Po nekaj urah na plaži si je v bližnji restavraciji privoščil kosilo. Kot pravijo očividci je košarkar užival v lignjih in kozarcu belega vina, za katera pa ni bilo potrebno odšteti pretirano veliko, saj so cene v restavraciji povsem povprečne. Porcija lignjev s krompirčkom vas bo tako stala 15 evrov, flaša enega boljših belih vin pa 40 evrov.

“Prestižen” čoln

Seveda se je Luka tudi nekoliko pošalil na svoj račun, saj je na Instagramu objavil fotografijo gumenjaka, zraven pa pripisal: Nov čoln. S svojo skromnostjo in humorjem je tako nasmejal marsikoga, številni oboževalci pa so se oglasili v komentarjih in pošalili na njegov račun.

Instagram
S fotografijo, ki jo je delil na Instagramu, je nasmejal oboževalce.

Ponovno na zabavi s Shaqom?

Do kdaj bo Dončić sicer dopustoval pri našiih sosedih ni znano, nekateri pa že ugibajo, da bo tam ostal do konca meseca, saj bo v enem izmed nočnih klubov na otoku Krk kot DJ nastopil Shaquille O’Neal.

Že lansko leto sta se mu na odru namreč pridružila Luka Dončić in Goran Dragič. Se bodo tudi letos zabavali skupaj?