11 minut je bila mrtva

»Ni strahu. Ko vas prevzamejo angeli, občutite radost.«

R.T.
31. 10. 2022, 15.58
Deli članek:

Zunajtelesna izkušnja Charlotte Holmes naj bi bila dokaz,da obstajajo tako nebesa kot pekel.

youtube
Charoltte Holmes

Charlotte Holmes je leta 2019 odšla na rutinski pregled k zdravniku, ki pa bi se skorajda končal tragično. Kot je povedala v intervjuju za ameriški medij CBN.com so ji zdravniki med pregledom povedali, da izvidi kažejo, da ima srčno kap. Novica jo je še dodatno vznemirila. Pritisk ji je skočil na 234/130 , izgubila je zavest, njeno srce se je ustavilo.

V intervjuju trdi, da se, kljub temu, da je bila kar 11 minut klinično mrtva, spominja vsega, kar se je dogajalo. Lebdela naj bi nad svojem telesom in videla, kako je v ordinacijo prišla ekipa za oživljanje. Videla naj bi tudi svojega moža Dannya, ki naj bi vse skupaj spremljal s stola v kotu ordinacije. »Zavohala sem najbolj dišeče sveče in zaslišala prekrasno glasbo. Ko sem odprla oči sem vedela kje sem. Vedela sem, da sem v nebesih.«, je povedala. »Okoli sebe sem videla neverjetno lepoto, ki se je ne da niti opisati, niti zamisliti. Ni strahu. Občutite le čisto radost. Ko vas prevzamejo angeli, ni strahu."« je še dodala v opis zunajtelesne izkušnje.

Prikazali nas bi se ji tudi že pokojni člani družine: »Videla sem mamo, očeta, sestro,… Nihče ni bil videti star ali bolan.« Najbolj pa jo je šokiralo, ko naj bi videla tudi otroka, ki ga je izgubila v petem mesecu nosečnosti.

Bog naj bi jo popeljal tudi na rob pekla, ki naj bi ji ga bog pokazal, zato, da bi ljudem lahko sporočila, da obstaja. Zaradi tega naj bi se grešniki pričeli vesti v skladu z božjimi zapovedmi.