Zanimivosti

Pravila nagradne igre Erdinger

Uredništvo
23. 10. 2020, 11.16
Posodobljeno: 23. 10. 2020, 11.22
Deli članek:

To so pravila nagradne igre Erdinger.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

1. Splošna določba in organizator

Ta pravila določajo način prirejanja nagradne igre ERDINGER.
Organizator nagradne igre je Svet24 d.o.o., Vevška cesta 52, Ljubljana, 1260 Ljubljana-Polje, (v nadaljevanju: Organizator).

S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec nagradne igre potrjuje, da je v celoti seznanjen s pravili in pogoji nagradne igre, da jih razume in se z njimi strinja. Pravila nagradne igre so obvezujoča za organizatorja in udeležence, ki s sodelovanjem v nagradni igri izrecno soglašajo, da organizator njihove osebne podatke uporabi in obdeluje samo za potrebe omenjene nagradne igre. Osebne podatke bo organizator obdeloval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in internimi pravilniki o varstvu osebnih podatkov, sprejetimi pri organizatorju.

2. Čas izvajanja nagradne igre

Nagradna igra se izvaja od 24.10.2020 do vključno 28. 10. 2020 na območju Republike Slovenije.

3. Pogoji za sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne osebe, ki imajo v času trajanja nagradne igre stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji sodelavci organizatorja ali družb, ki se oglašujejo pod blagovno znamko MEDIA24 , Svet24 in njihovi ožji družinski člani. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

Bralci časopisa Novice Svet24 bodo lahko sodelovali v nagradni igri ERDINGER in sicer tako, da odgovorijo na sledeče nagradno vprašanje:Iz katere države prihajajo Erdinger piva? Svoj odgovor posredujejo po pošti na naslov Svet24 (nagradna igra Erdinger), Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana-Polje, najpozneje do 28. oktobra 2020 ali na elektronski naslov urednistvo@svet24.si, pri čemer v zadevo napišejo »Nagradna igra Erdinger«. Žrebanje poteka 30.10.2020, dva dni po končani nagradni igri, kjer se izžrebajo trije nagrajenci, ki dobijo darilni set Erdinger.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da udeleženec soglaša s pravili nagradne igre. Sodelovanje v nagradni igri, pridobitev in prevzem nagrad niso pogojeni z nakupom kateregakoli izdelka, ki ga organizator nagradne igre trži preko svojih prodajnih kanalov.

Sodelujoči v nagradni igri izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih ti posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi le za potrebe omenjene nagradne igre in njene izvedbe.

S sodelovanjem v igri udeleženec nagradne igre dovoli organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007). S podanim soglasjem udeleženec nagradne igre dovoljuje organizatorju nagradne igre podjetju Svet24 d.o.o., da kot upravljavec zbirke obdeluje zbrane osebne podatke za namene nagradne igre.

Udeleženec nagradne igre ali njegov zakoniti zastopnik lahko pisno prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov za namene tržnih aktivnosti, z obvestilom, ki ga posreduje na e-poštni naslov urednistvo@svet24.si. Organizator bo v primeru preklica soglasja iz tega odstavka zagotovil izbris osebnih podatkov iz baze najkasneje v 15 dneh od prejema preklica.

V primeru višje sile si organizator pridržuje pravico spreminjanja pravil nagradne igre, ko je ta že v teku in o tem pravočasno obvesti sodelujoče. Morebitne spremembe bodo objavljene v naslednji izdaji dnevnega časopisa Novice Svet24

4. Nagrade

NAGRADA: 3x darilni set Erdinger

Nagrada se podeli, ko se izpolnijo vsi pogoji sodelovanja (ko sodelujoči pravilno odgovori na nagradno vprašanje in svoj odgovor na naslov časopisa Novice Svet24 ter je izžreban v končnem žrebu).

Vsi posredovani osebni podatki, vključujoč elektronski naslov sodelujočega, so namreč pogoj za prejem nagrade. Vsi pridobljeni podatki se bodo uporabljali skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. I. RS, št. 86/2004, 67/2007).

Nagrajenci bodo obveščeni po e-pošti ali telefonu in sicer najkasneje 10 dni po izvedenem končnem žrebu, rezultati nagradne igre pa bodo objavljeni tudi v dnevnem časopisu Novice Svet24. Vsi nagrajenci izrecno dovoljujejo objavo svojega imena v omenjeni izdaji dnevnega časopisa Novice Svet24, ter po potrebi tudi v drugih medijih, ki se oglašujejo pod blagovno znamko Novice Svet24 in se strinjajo z obdelavo osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre za kar od organizatorja ne bodo zahtevali plačila ali odškodnine.

Nagrajenec organizatorju nagradne igre izrecno dovoljuje objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

Nagrade niso prenosljive in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.

Kadar je izžrebanec mladoletna oseba ali oseba, ki ji je odvzeta opravilna sposobnost, nagrado v njenem imenu in za njen račun prevzame skrbnik.

Pravica do prevzema nagrade zastara v roku 60 dni od objave rezultatov žrebanja.

5. Reševanje pritožb

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca. Komisija ima pravico iz nagradne igre diskvalificirati kateregakoli sodelujočega, za katerega sumi, da je ravnal v nasprotju s temi pravili.

Odločitve organizatorja in komisije za nadzor žrebanja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro so dokončne in veljajo za vse udeležence.

Za vse morebitne spore iz naslova nagradne igre, ki jih ne bo mogoče rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Ljubljani.

6. Končne določbe

Ta pravila začnejo veljati en dan po podpisu in se uporabljajo od vključno 24.10.2020.

Za odnose med organizatorjem in bralci, ki niso urejeni s temi splošnimi pogoji, se uporablja veljavna zakonodaja RS . Pravila nagradne igre so v celoti objavljena na spletni strani novice.svet24.si.

Svet24 d. o. o.

Igor Klun, direktor