Zanimivosti

SES-ova nakupovalna središča ostajajo odprta

Oglasno sporočilo
23. 10. 2020, 10.00
Posodobljeno: 23. 10. 2020, 11.45
Deli članek:

Predsednik vlade Janez Janša je na včerajšnji novinarski konferenci predstavil nove vladne ukrepe, ki stopijo v veljavo jutri. Eden izmed ukrepov določa tudi, da bodo od jutri naprej nakupovalna središča odprta z omejenim poslovanjem.

ATP Piere
SES-ova nakupovalna središča ostajajo odprta

Vsa SES-ova nakupovalna središča (ALEJA Ljubljana Šiška, Citypark Ljubljana, Citycenter Celje, Europark Maribor in Center Interspar Vič) ostajajo odprta, obratovala pa bodo v omejenem obsegu in s prilagojenim delovnim časom. V luči našega dobrega sodelovanja in aktualnih posebnih razmer tokrat potrebujemo vašo pomoč, spoštovani predstavniki medijev, in vas prijazno prosimo, če lahko javnost obveščate o delnem odprtju trgovskih centrov namesto o zaprtju z izjemami.

Dejstvo je, da bo teh izjem, torej trgovin, ki bodo znotraj trgovskih centrov obratovale, precej (za zdaj je vlada med izjeme določila živilske trgovine, gradbeni in tehnični material, hrana za živali, kmetijske potrebščine), zato gre v resnici le za delno omejitev delovanja trgovskih centrov. Na mestu je, da je javnost o tem pravilno obveščena. Ključna informacija je namreč, da nakupovalni centri ostajajo odprti in niso zaprti.