Zanimivosti

PREIZKUŠENI NAČINI KAKO OJAČATI SVOJ IMUNSKI SISTEM

Oglasno sporočilo
31. 8. 2020, 11.47
Posodobljeno: 3. 9. 2020, 10.28
Deli članek:

Za letošnjo jesen in zimo imamo napoved naslednjega vala korona virusa, sezona prehladov, gripe in angin bo zagotovo, tako kot je bila vsako leto do sedaj.

Cryo2
Cryo2 klinika
Ali boste zdravi v prihajajoči jeseni?

Ob vseh novicah, ki krožijo glede korona virusa, je razumljivo, da se počutimo nemočni. Edina prava obramba pred virusi je močan imunski sistem, saj so vsi ukrepi, ki smo jih deležni, namenjeni preprečevanju širjenja virusa, pri tem pa ni poudarka na načinih krepitve imunskega sistema, ki je po znanstvenih dognanjih edina prava obramba pred virusi.

Kaj lahko naredimo za našo obrambo pred virusi?

Ob vseh informacijah in strahovih, ki krožijo po medijih, je zelo malo razprave o najboljših načinih kako izboljšati delovanje imunskega sistema, predvsem pa, kaj lahko sami naredimo za vzpodbudimo telo in povečamo svojo odpornost. Ne samo proti korona virusu, ampak patogenom vseh vrst (virusi, bakterijami, glivami).

To je proces, ki ga ni možno izvesti iz danes na jutri, zato je čas, da se pripravimo na jesen in zimo ZDAJ!

Prevzemite pobudo in izboljšajte imunski sistem!

Pri CryO2 kliniki smo se poglobili v iskanje najboljših rešitev in pripravili pakete s katerimi boste pospešili delovanje imunskega sistema in v drugi val korone, sezono gripe ali angin vstopili veliko bolje pripravljeni.

Kombinacija treh potrjenih terapij, ki dokazano vzpodbujajo in izboljšajo delovanje imunskega sistema:

  1.        KRIOTERAPIJA CELEGA TELESA izboljša prekrvavitev, poveča celično aktivnost, vzpodbudi odstranjevanje strupov iz telesa, dviguje število belih krvnih celic.
  2.        LIMFNA DRENAŽA vzpodbudi limfni sistem, da iz telesa odstranjuje odpadne in nevarne snovi, uničuje viruse in bakterije.
  3.        HIPERBARIČNA KISIKOVA TERAPIJA znana tudi kot HBOT, osebi, ki v komori pod tlakom dovaja 100% kisik v pljučni sistem, kar dokazano, dramatično modulira imunsko funkcijo.
Hkrati boste naredili velik korak naprej k boljšem zdravju in počutju, saj vse terapije dokazano podprejo telo na širokem spektru ne samo imunskem sistemu.
CRYO2 SAFE
10X  CELOTELESNA KRIO
5X    LIMFNA DRENAŽA
CENA 380€  =  290€
CRYO2 GUARD
10X  CELOTELESNA KRIO
10X  LIMFNA DRENAŽA
2X    HIPERBARIČNA KISIKOVA
CENA 650€  =  490€

CRYO2 ULTIMATE
10X  CELOTELESNA KRIO
10X  LIMFNA DRENAŽA
10X  HIPERBARIČNA KISIKOVA
CENA 1230€   =  990€