Tuš je s spletnim supermarketom hitrinakup.com s prevzemnimi mesti na voljo že na 22 prevzemnih mestih pred trgovinami Tuš. Tako so v času spremenjenih razmer v Tušu naredili še več za zdravje in udobje svojih kupcev.

Kupci svoj nakup iz udobja domačega naslonjača preprosto in hitro opravijo na spletni strani hitrinakup.com. Na policah spletnega supermarketa so na voljo vsi izdelki, ki jih sicer najdejo v trgovinah Tuš. Če je kupec član Tuš kluba, lahko svojo kartico poveže s profilom v spletnem supermarketu in tako še hitreje najde želene izdelke. Po nakupu je naročilo na prevzem pred najbližjim Tuš supermarketom pripravljeno že največ 120 minut po oddaji naročila. Čas prevzema lahko kupci izberejo sami, nakupujejo pa lahko vse dni v tednu.

»Naši kupci lahko svoje nakupe prek spleta opravijo preprosto in pregledno, ne da bi morali v trgovino. Navdušenje in zadovoljstvo uporabnikov sta potrditvi, da se v teh časih zelo spreminjajo naše nakupovalne navade. Nakupovanje živil iz udobja lastnega doma ima številne prednosti pred nakupovanjem v fizičnih trgovinah, še posebej se to potrjuje v času spremenjenih razmer, ki smo jim bili priča. Ljudje cenijo prosti čas, radi nakupujejo enostavno in priročno, tam, kjer se počutijo varno,« pojasnjujejo v Tušu, kjer v zadnjih dveh mesecih opažajo porast spletnega nakupovanja.

IRM_0952

Spletni supermarket hitrinakup.com s prevzemnimi mesti pred Tuš supermarketi je na voljo že v 22 slovenskih mestih: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Lesce, Domžale, Mengeš, Grosuplje, Koper, Ptuj, Muta, Murska Sobota, Ljutomer, Rogaška Slatina, Laško, Novo mesto, Kočevje, Krško, Brežice, Kozina, Sežana in Ilirska Bistrica. Dostava živil na dom pa je na voljo v Ljubljani, Mariboru in Celju.