Zanimivosti

Večer za žensko dušo v neprecenljivi družbi

T.D.
11. 1. 2020, 21.27
Deli članek:

Ženski večeri, polni razvajanja, smeha, klepetanja in vseh tistih malih stvari, ki polepšajo življenje vsake ženske, so nekaj, kar bo v dobro voljo spravilo vas in vaše prijateljice.

Dreamstime
Kaj je boljšega kot filmski večer s prijateljicami, pokovko in pico?

Stres, služba, številne obveznosti iz vas posrkajo veliko energije, in zato je zdaj čas, da si vzamete kakšen trenutek za svoje prijateljice. Prijateljstva imajo pozitiven učinek ne le na vašo dušo, temveč tudi na vaše zdravje. Zaradi njih boste polni energije, okrepil se bo vaš imunski sistem in na splošno se boste počutili srečnejše.

Filmski maraton

Kdo drug si bo z vami ogledal vse najbolj romantične filme Hollywooda, če ne vaše prijateljice? Pripravite robčke, pokovko in ostale prigrizke ter zatemnite luči in poskrbite za filmski maraton vaših najljubših ljubezenskih filmov ter si jih oglejte s tistimi, ki cenijo dobro ljubezensko zgodbo. Filmski večer se lahko vrti tudi okoli filmov vašega najljubšega igralca ali pa se s prijateljicami dogovorite, da vsaka prinese svoj najljubši film. Naj vam priskočimo na pomoč pri zamislih: maraton Channinga Tatuma in koktajlov, ki jih morate srkniti vsakič, ko se Channing pojavi zgoraj brez.

Spomin na najstniška leta

Pripravite klasičen ženski večer, kot ste jih preživljale s prijateljicam, ko ste bile še najstnice, in obudite spomine na ta brezskrbna leta. Nikakor ne gre brez opravljanja, klepetanja o moških, kritiziranja šefa, sladkih in slanih prigrizkov ter obraznih mask, pedikure in manikire, medtem ko ste oblečene v vašo najljubšo in najbolj udobno pižamo. To je večer, ko vam ni treba skrbeti, kako ste videti, kako ste oblečeni, ko vam ni treba šteti kalorij, temveč večer, ko se lahko popolnoma sprostite in naredite nekaj le zase in za svojo dušo.

Ples do jutranjih ur

Vsake toliko časa večer v pižami, z masko na obrazu in ob romantičnem filmu prija zamenjati s plesom do jutranjih ur. Oblecite svojo najbolj zapeljivo obleko, obujte najvišje petke, ki jih premore vaša zbirka čevljev, naličite se in uredite pričesko ter se s prijateljicami podajte v bližnjo diskoteko, kjer si privoščite pozibavanje v ritmih glasbe do jutranjih ur. A ne pozabite, to je večer, ko moški spol ni zaželen in se vse vrti okoli vas.