Zanimivosti

Zvezdnika ne boste več prepoznali!

Oglasno sporočilo
10. 1. 2020, 12.30
Posodobljeno: 10. 1. 2020, 15.26
Deli članek:

Če se je kdo spraševal, kaj se dogaja s pevcem zasedbe Victory, Mikijem, vsem odgovarja, da ni bolan. Prej nasprotno!

Ko je oktobra Miki na Facebooku objavil fotografijo, na kateri drži list papirja z datumom, je ta v kratkem dobila kar 224 komentarjev podpore. Čeprav se je dolgo ugibalo, kaj se dogaja v zvezdnikovem življenju, nihče ni pomislil, da se Miki že navdušuje nad prvimi rezultati preobrazbe (12 kg v 3 mesecih!), do katere je prišel s popolnoma naravno in preprosto rešitvijo.

Miki prvi dan preobrazbe

Telo je začelo pošiljati signale

Miki je živel tipičen življenjski slog glasbenika s pogostimi večernimi in nočnimi nastopi ter druženjem pozno v noč, najraje ob »dobri hrani in pijači«. 50. rojstni dan je bil kot nekakšna prelomnica, ko se je začel zavedati težav. »Telo mi je začelo sporočati, da je skrajni čas za korenite spremembe.«
Čeprav vedno energičen, je s časoma začel opažati, da se vse hitreje utrudi, mučila ga je nespečnost, okrog trebuha pa se mu je pospešeno začela nabirati odvečna maščoba.
»Prepričan sem bil, da gre za klasično debelost, ki potrebuje kakšen prigrizek ali dva manj in bo vse v redu. Niti sanjalo se mi ni, da imam najverjetneje zamaščena jetra

Odločitev za preobrazbo je padla – kaj pa zdaj?

Miki je potreboval pomoč, zato je na priporočilo prijateljev obiskal strokovno svetovalko za prehrano. »Ker sam nisem vedel, kje začeti, sem se obrnil na Sensilabovo svetovalnico v Cityparku v Ljubljani. Že kar nekaj prijateljev mi je zaupalo, da so bili tam zelo zadovoljni, zato sem se odločil poskusiti. Pa še brezplačno je!«
Mikiju so v okviru svetovalnice Sensilab Vital najprej opravili brezplačne meritve telesne sestave, kjer so mu med drugim izmerili delež telesne maščobe, mišic, vode in visceralne maščobe, ki se nabira okrog notranjih organov. »Nad odnosom in strokovnostjo sem bil popolnoma navdušen že ob prvem obisku, zato sem jim 100% zaupal.« Glede na rezultate in Mikijeve želje (»hitro vidni rezultati«) je Sensilab svetovalka Mikiju priporočila paket Misija raven trebuh.

»Prve rezultate sem opazil že po nekaj dneh!«

Miki je vedel, da potrebuje nekaj, kar mu bo pomagalo do hitro vidnih rezultatov, zato mu je paket Misija raven trebuh pisan na kožo. Vsebuje kapsule Hepafar forte, ki poskrbijo za razstrupljanje in krepitev jeter, ter napitke WaterOut STRONG, ki preprečijo zastajanje vode v telesu in posledično napihnjenost. Zakaj ta dva izdelka?
Zaradi neuravnotežene prehrane, konstantnega stresa ter pomanjkanja spanja in gibanja so jetra postala preobremenjena, saj se je v njih začela kopičiti maščoba. Zamaščena jetra ne morejo več učinkovito odstranjevati toksinov ter opravljati drugih življenjsko pomembnih funkcij, kar se med drugim kaže v trebušni debelosti, utrujenosti in pomanjkanju energije.
Ko zastajajo toksini v telesu, je preobremenjen tudi limfni sistem, ki skrbi za ravnovesje tekočin v telesu. Zato voda zastaja v telesu, kar občutimo kot napihnjenost in otekanje. Ker je Miki potreboval hitro vidne rezultate, je bil WaterOut STRONG najboljša izbira, saj poskrbi za odvajanje odvečne vode in toksinov iz telesa, rezultati pa so vidni že v nekaj dneh.
»Svetovalka mi je sicer povedala, da lahko pričakujem prve rezultate v nekaj dneh, ampak ji nisem povsem verjel. Sem pa bil zato toliko bolj navdušen, ko sem v manj kot enem tednu res opazil, da je trebuh manj napihnjen. To mi je dalo krila, začutil sem, da mi lahko uspe.«

»Že dolgo se nisem tako dobro počutil!«

Po treh mesecih in 12 kilogramih manj je Miki izpolnil svojo misijo – Misijo raven trebuh. »Že dolgo se nisem tako dobro počutil. Vsi, ki imajo prevelik trebuh, vejo, kakšno breme je to. Nikoli pa si ne bi mislil, da je lahko rešitev tako preprosta. Pa še strokovno podporo imaš ves čas na voljo, popolnoma brezplačno!« je navdušen Miki.

Miki en mesec po začetku preobrazbe

Razstrupite jetra in poskrbite za boljše počutje na naraven način, tako kot Miki, s paketom Misija raven trebuh! Kliknite za posebno ponudbo!

Prvi korak do hujšanja s Sensilabovimi strokovnjaki je oddaljen le en klik! Prijavite se TUKAJ na popolnoma BREZPLAČNO svetovanje!