Letos bo ljubljansko Kardeljevo ploščad ponovno tresla Aktualova Roštiljada 2019, ki bo v petek, 31. maja 2019, vse od 16. ure dalje, postregla z atraktivnim dnevnim dogajanjem in velikim naborom slovenskih ter hrvaških glasbenih imen, ki bodo poskrbeli za noro zabavo do jutranjih ur.

Nastopili bodo DJ, ki zabava vse generacije – DJ Dady, fenomenalni Mark Zebra, nora Aktualova Galama, zapeljiva Natalija Verboten, nepozabni Djomla KS, vroča Ines Erbus, energična Tanja Žagar, osvajalec ženskih src Luka Basi, legendarni Pop Design, kralj zabave Jasmin Stavros in največji Aktualov prijatelj, Dražen Zečić.

ŽAR Legende bodo poskrbele za ROAST Aktualovih legend!

Na dogodku, ki bo minil v duhu dišečih dobrot z žara, pa zagotovo ne smeta manjkati niti vrhunski Žar legendi z malih ekranov - Miha Brajnik in Darko Klemen. Tokrat bosta obiskovalcem Aktualove Roštiljade 2019 in poslušalcem radia Aktual zakuhala nekaj prav posebnega v njunem slogu.

FB828x315_txt

Simpatičen par, ki gledalce navdušuje v oddaji Žar Legende, bo postregel s pravim 'roastom' oziroma žarjenjem legend z Aktualove Roštiljade. Ta in naslednji teden poslušajte radio Aktual, kjer bosta žarila Tanjo Žagar, Jasmina Stavrosa in druge nastopajoče legende ter glasujte za najboljši roast letošnje Roštiljade in si tako priborite atraktivne nagrade, ki jih je za vas pripravil Lidl Slovenija!

Osvojite lahko kar dve vstopnici za RAZPRODANO Aktualovo Roštiljado 2019 in vroč komplet Lidlovih pripomočkov za žar, s katerimi boste tudi sami postali Žar Legenda! 

Sodelujete lahko na www.rostiljada.si!