Mobilna verzija
11:29 20. avgust 2018

Kardeljeva ploščad bo v petek 1. junija postala prizorišče nepozabne zabave, saj se zopet bliža največja roštiljada v Sloveniji! Ob 15. uri bo zadišalo po čevapčičih, pleskavicah in drugih dobrotah z žara, med 15. in 20. uro pa pridejo na vrsto tisti še posebej lačni z All you can eat – čevapčiči! Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici osvežilne pijače se bomo družili ob zabavnih družabnih igrah. Pri nas zvezde ne bodo plesale, ampak pekle dobrote na žaru in se z nami zabavale v Aktualovem pozdravu poletju in glasbi zvenečih imen slovenske in hrvaške zabavne glasbe.

Aktualovo roštiljado bodo letos zatresli: Grupa Vigor, Davor Radolfi, Lidija Bačić, Učiteljice, Challe Salle, Bojan Ristić in Brass band, Koktelsi, Petkova pumpa in Aktualova galama.

Kupi karto

Vstopnice so na voljo na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Za brezskrbno uživanje v nastopu vseh glasbenih izvajalcev, All you can eat ponudbe in zabavnega druženja z bogatimi nagradnimi igrami smo pripravili neverjetno ceno vstopnice! Tudi letos je število vstopnic omejeno, zato si svojo zagotovite v najkrajšem možnem času, da boste vsekakor zažurali z nami na največji zabavi ob začetku poletja.

Kupi karto
Karte že od 11,90€

Lokacija roštiljade

Postavna hrvaška pevka, mis hrvaških zadnjic, je odrskega nastopanja in koketiranja vajena že od malih nog. V svoji 9-letni karieri je postala dobitnica številnih nagrad, lahko pa se pohvali tudi z obsežnim repertoarjem uspešnic in sodelovanj z najuspešnejšimi glasbeniki Balkana. Poslušalce navdušuje s pesmimi, kot so Viski, Vozačka dozvola, Prokleto dobro ljubiš, Solo in še številnimi drugimi.

Fantastični hrvaški fantje iz Grupe Vigor so znani kot pravi žurerji, ki znajo na svojih koncertih preigravati več kot 1.000 različnih pesmi drugih znanih hrvaških izvajalcev. Njihove najbolj znane uspešnice pa so Da sam ja on, Divna, Još fališ, Marija, Život je raj itn.

Davor Radolfi že vse od ustanovitve skupine Ritmo Loco poslušalce celotnega Balkana razveseljuje z živahnimi latino ritmi. Njegova dolga in uspešna kariera danes šteje že 30 let, na tisoče koncertov, 18 albumov in več kot 150 pesmi. Fešta, Vino me je opilo, Neka se živi, itn.

Učiteljice že četrto leto zapored osvajajo glasbene odre in festivale držav nekdanje Jugoslavije. Absolutno ne bodo pozabile na pesem Luda kuća, za katero pravijo, da je nepogrešljiva na vsaki slovenski zabavi! Noro bomo uživali tudi v pesmih Noći u Brazilu, Nema natrag, Šok in Generale, itn.

Saša Petrović, slovenski javnosti bolj znan kot Challe Salle, ne velja le za najlepšega slovenskega raperja, ampak tudi za glasbenika, ki je prevetril slovensko glasbeno sceno. Njegove zadnje uspešnice Lagano, Poln kufer, Gud vajb in Letim imajo skupaj več kot 6,2 milijona ogledov.

Gre za enega že več let zapored najbolj iskanih trubaških orkestrov na področju nekdanje Jugoslavije. Priznana 11-članska zasedba je namreč dobitnica več prestižnih nagrad. Iz njihovih glasbil navadno donijo vsem dobro poznani Đurđevdan, Mesečina, Kalašnjikov, Otpisani, itn.

Hrvaška glasbena skupina Koktelsi s svojimi devetimi izdanimi albumi še vedno drži rekord najbolj prodajanega izvajalca Istre in Kvarnerja! Dovršeni nastopi, nabiti z energijo, prepoznavni glasbeni stil in zanimiv izgled so tiste značilnosti, ki Koktelse najbolje opišejo. Zažurali bomo ob pesmih Barbara, Daj mi daj, zagotovo pa tudi ob njihovi nepogrešljivi uspešnici, ki bi ob pozdravu poletja lahko postala kar naša himna – Ljeto nam počinje!

Najboljši in nepogrešljivi radijski šov na Radiu Aktual vsak petek med 17. in 20. uro! Ste žalostni, ker se je končal delovni teden? Brez skrbi! Namesto vašega šefa za dobro voljo poskrbita Dean on the Mike in Anita Gošte! AKTUALOVA GALAMA! Največja radijska galama, kar jih je Slovenija KADARKOLI poznala!

Največja vseslovenska radijska veselica, ki poslušalce vsak petek od 20. ure do polnoči vabi pred radijske sprejemnike združenih radijskih postaj, je vedno bolj priljubljena! S Petkovo pumpo vam nikoli ni dolgčas, saj vam poleg same odlične slovenske glasbe družbo dela pet izvrstnih voditeljev, ki izpolnjujejo vaše glasbene želje in vas spravljajo v smeh. Harmonika, dobra volja in divja zabava – kot nalašč za vsak konec napornega tedna v službi.

Dnevno dogajanje