Zanimivosti

Prestižne lastnosti tokrat po zelo dostopni ceni!

Oglasno sporočilo
15. 5. 2019, 14.23
Posodobljeno: 15. 5. 2019, 15.06
Deli članek:

Neverjeten zaslon, kar tri vrhunske kamere, odlična oblika in privlačne barve, bralnik prstnih odtisov, zmogljiva baterija ... vse to in še več ponuja novi Samsung Galaxy A50, ki je na voljo po izjemno dostopni ceni.

Promocijsko gradivo
Novi Samsung Galaxy A50 je na voljo v moderni beli, črni, modri ali koralni barvi!

Pri Samsung so konec letošnjega februarja predstavili novi pametni telefon srednjega razreda družine Galaxy A, ki združuje najboljše in najnovejše inovacije mobilne industrije in je na voljo tudi v Sloveniji! 

Najpomembnejše funkcije pametnih telefonov v izboljšani verziji 

Vrhunsko doživetje gledanja, privlačen izgled, dolgotrajna zmogljivost in vrhunski fotoaparat - vse to in še več združuje novi Samsung Galaxy A50, ki kot nalašč dobro služi uporabniku pri olajšanju povezovanja, deljenju in zajemanju vsebin ter prenosu v živo. 

Zaslon, na katerem vidite več sveta združen z vrhunsko obliko in privlačnimi barvami 

Zaslon telefona je skorajda brez okvirja in sega od roba do roba - 16,2-centimetrski (6,4-palčni) brezkončni-U zaslon pametnega telefona Galaxy A50 vam tako približa najpomembnejše vsebine. S FHD+ ločljivostjo in Super AMOLED barvami se lahko poglobite v vaše najljubše video dnevnike (vloge) in vsebine, ki se pretakajo v živo in v njih popolnoma uživate.

Promocijsko gradivo
Novi Samsung Galaxy A50: privlačne lastnosti po dostopni ceni!

Novi Samsung Galaxy A50 predstavlja minimalistično a vrhunsko estetiko in je na voljo v moderni beli, črni, modri ali koralni barvi. Tanko ohišje se popolnoma prilega vaši dlani, 3D hrbtna stran iz plastike ter bralnik prstnih odtisov na zaslonu, pa omogočata gladke in neprekinjene obline na vseh straneh.

Fotografiranje še nikoli ni bilo tako enostavno!

Tri kamere Galaxy A50 mobilnega telefona vključujejo ultra široko kamero s 123-stopinjskim vidnim poljem, ki je enako človeškemu očesu, ter 25 MP (F1,7) kamero za jasne in čiste dnevne fotografije ob kateri koli uri. Trio kamer zaključuje 5 MP globinska kamera, s katero lahko prilagajate globino polja. S pomočjo optimizatorja za fotografije vaši dnevni posnetki ostanejo ostri, medtem ko vaše nočne fotografije zajamejo več svetlobe ter tako zagotovijo manj šuma in ostrejše podrobnosti. Hkrati lahko s prilagoditvijo zameglitve ozadja dosežete, da osebe in predmeti na vaših fotografijah še bolj izstopajo. 

Promocijsko gradivo
Novi Samsung Galaxy A50 ponuja tri kamere za zajemanje vaših trenutkov v živo!

Podobno velja tudi za 25 MP sprednjo kamero, ki vas postavi v središče fotografije tako, da nekoliko zamegli ozadje, in že ste pripravljeni za popolno sliko. Obenem vam omogoča, da se izrazite na še več načinov. Ustvarjajte in po svojem okusu prilagajajte smeške razširjene resničnosti (AR) in prijateljem pokažite, kako se počutite. Poigrate se lahko tudi z AR nalepkami, filtri in žigi ter ustvarite vrsto zabavnih fotografij – vse brez besed.

Vaš prstni odtis je ključ

Galaxy A50 zagotavlja visokotehnološko biometrično avtentikacijo. Bralnik prstnih odtisov na zaslonu prepozna vaš edinstveni prstni odtis in zato lahko z enim samim pritiskom mobilni telefon odklenete samo vi.

Neverjetna zmogljivost 

V vsakodnevnem življenju potrebujete telefon, ki lahko ostane v koraku z vami. Baterija s kapaciteto 4000 mAh (tipično) vas napaja cel dan, da lahko pretakate vsebine, delite datoteke in igrate igrice. In če ste nekoliko predolgo uporabljali telefon, ga lahko preprosto napolnite s hitrim polnilcem za Galaxy A50.

Promocijsko gradivo
Novi Samsung Galaxy A50 ima zaslon, na katerem vidite več sveta!

Vrhunske lastnosti po izjemno privlačni ceni 

Mobilni telefoni Samsung Galaxy A50 so že v prodaji tudi pri nas, pri čemer številne kupce močno navdušuje njegova dostopna cena in vrhunska kakovost ter prestižne lastnosti, ki odlikujejo ta neverjetni mobilni aparat.