Načinov za zaščito pred uroki in negativno energijo je več.

Ko svojo energetsko vibracijo dvignete na višjo raven, začnete na svet gledati z drugačnimi očmi in ustvarjate energetski ščit, ki ga ne morejo uničiti niti najbolj negativne vibracije.

NEGATIVNO

Kadar razmišljamo nekaj slabega o nekom ali smo ljubosumni na nekoga, postajamo izvor negativnih vibracij. Taka energija slabo vpliva na energetsko polje osebe, o kateri razmišljamo, prav tako se negativno odraža v našem življenju.

A treba je vedeti, da negativna vibracija ali urok vpliva na nas samo, če imamo nizko razvito zavest ali nizko energetsko vibracijo.

Izkušnje številnih vedno znova dokazujejo, da se vam bo vse, kar naredite ali izrečete, ne glede na to, ali je pozitivno ali negativno, trikratno vrnilo. Spomnite se tega vsakič, ko se ujamete v past negativnosti.

Kadar imamo nizko vibracijo ali negujemo strahove, obstaja velika možnost, da postanemo magnet za negativne vibracije. To ne pomeni, da nas nekdo želi prizadeti, temveč da zbiramo negativnosti, ki smo jim vsakodnevno izpostavljeni. Slabo razpoloženje ljudi v našem okolju, agresivni vozniki, prepiri, temačni pogledi, vse to lahko vnese negativne elemente v našo avro, čeprav se v danem trenutku tega ne zavedamo.

DVIGOVANJE

Če energijsko vibracijo dvignemo na višjo raven, začnemo na svet gledati z drugačnimi očmi in ustvarjati energetski ščit, ki ga ne morejo prebiti niti najmočnejše negativne vibracije.

Ali sumite, da vam neka oseba nenehno pošilja negativne energetske vibracije ali da vam okolje vsakodnevno kvari razpoloženje? V tem primeru je pomembno, da storite naslednjih pet stvari.

  1. Zaprite oči in si predstavljajte, da vas obkroža prečudovita bela svetloba. Naj ta svetloba obkroži celotno vaše telo in začutite jo, kako sije v vašem srcu.
  2. Če imate jasno vizijo svetlobe, ki vas obkroža, vizualizirajte negativne vibracije kot sivi oblak, ki se vam približuje. Če imate občutek, da vam konkretna oseba pošilja negativne vibracije, si zamislite njeno podobo.
  3. Vizualizirajte temni oblak negativnih vibracij (ali osebo) pred seboj in se ga dotaknite z rokami. Opazujte, kako se čudovita svetloba širi in zajame oblak teme (ali osebe), ki postaja del svetlobe.
  4. Med opazovanjem te čarobne svetlobe ponavljajte znane besede tehnike Ho'oponopono: »Žal mi je. Prosim, odpusti mi. Hvala. Ljubim te.« Ponovite to 10-krat.
  5. Vizualizirajte sebe brez slabe energije in nekajkrat ponovite: »Varna (varen) sem in zaščitena (zaščiten). Božanska energija me stalno obkroža.«

Ta magični ritual pomaga, da se zaščitimo pred slabimi energetskimi vibracijami in očistimo svojo energijo.

POMOČ

Pred negativnimi vibracijami lahko ustvarite zaščito tudi s pomočjo obeska Božja roka, ki velja za univerzalni znak zaščite. Legenda pravi, da naj bi vsakdo, ki bi imel o vas zlobne ali neprijazne misli, te opustil že samo ob dejstvu, da imate na sebi ta obesek. Nosite ga lahko na katerikoli verižici oziroma zapestnici, lahko pa tudi samostojno v žepu oziroma kjerkoli na telesu. Pomembno je, da je ves čas z vami.