Podjetje Benton svojim strankam zagotavlja vse storitve povezane z nabavo, vzdrževanjem in popravilom klavirjev na enem mestu, obenem pa slovi po dolgoletni tradiciji. Po očetu Andreju, ki se je ukvarjal z izdelavo cerkvenih orgel, s tradicijo nadaljuje tudi Jože Benda, ustanovitelj in direktor podjetja Benton.

Široka ponudba izdelkov za vsak okus in željo

Danes si lahko v trgovini izberete klavirje in pianina najboljših evropskih in svetovnih znamk. V podjetju zastopajo vodilne svetovne proizvajalce klavirjev, uvažajo pa tudi klavirje drugih znamk. Ob nakupu klavirja višjega cenovnega in kakovostnega razreda pa omogočajo izbiro instrumenta pri proizvajalcu. Poleg klavirjev in pianin prodajajo tudi čembala, klavirske stolčke, klavirske lučke, metronome, merilnike za merjenje vlage v prostoru in vlažilne ter sušilne sisteme.

Ponudbo preverite TUKAJ >>>

V kolikor ne veste točno katerega izmed izdelkov bi izbrali, ponujajo strokovno pomoč ob nakupu klavirja ali pianina in vam svetujejo o vzdrževanju in popravilu instrumenta.

benton2
Promocijsko gradivo
Benton: na njihova glasbila prisegajo številni priznani glasbeniki.

Vas zanima, kakšni so optimalni in priporočljivi pogoji za vaša glasbila? Preverite koristne napotke, ki so jih za vas pripravili v podjetju Benton >>>

Vse to in še več - po ugodnih nakupnih pogojih, ponujajo pa tudi dostavo glasbil na dom. Sodobni pripomočki jim omogočajo lažji transport težkih glasbil, tako da tudi stopnišča in druge ovire sodobne arhitekture zanje ne predstavljajo nikakršne težave. Ob tem pa nudijo tudi uglaševanje in osnovne servisne storitve na domu, v šolski učilnici ali na odru, večja popravila pa opravljajo v lastni delavnici.

Ne le prodaja, tudi izposoja

Potrebujete klavir, pianino za dolgoletne glasbenike ali začetnike, čembalo ali pa harmonij? V podjetju Benton vam po ugodni ceni nudijo izposojo za različne priložnosti! Vse želene inštrumente vam strokovno pripravljene dostavijo v vašo sobo ali na katerikoli oder v Sloveniji in njeni okolici.

To pa še ni vse!

V podjetju Benton nudijo vzdrževanje klavirjev, vse od uglaševanja in manjših popravil, pa tudi obnovitev starih klavirjev ali pianin, ki mu s pomočjo dolgoletnega in kakovostnega znanja ter izkušenj povrnejo dober glas in še lepši izgled.

Več na www.benton.si!