Spletno glasovanje

Najlepši Veseljakov balkon ima Nina!

T.P.
10. 11. 2018, 21.10
Deli članek:

Na radiu in televiziji Veseljak so vse poletje v okviru akcije Naj Veseljakov balkon zbirali fotografije cvetočih balkonov, ki so jih poslušalci in gledalci tudi pridno pošiljali.

TV Veseljak
Nina vsako leto zasadi korita po lastnem navdihu.

Strokovna komisija je med prispelimi izbrala tri finaliste, zmagovalca pa so izbrali prek spletnega glasovanja, v katerem so prejeli skupaj skoraj osem tisoč glasov.

Največ jih je prejel balkon Nine iz Savinjske doline. Nina je cvetličarka, ki z velikim veseljem in domišljijo vsako leto zasadi korita po lastnem navdihu. Za zmago je malce odgovorna tudi Tjaša, prijateljica, ki jo je prijavila na izbor, pohvaliti pa je treba tudi Ninino mamo in teto, ki sta prav tako skrbeli za prekrasno zasaditev. Zmage v izboru najlepšega balkona so se razveselili tako Ninini domači kot sosedje.

TV Veseljak
vartet Pušeljc je zmagovalki zapel čisto pravo podoknico.

Preteklo sredo so pripravili pravo veselico, na kateri ni manjkalo domače hrane, rujne kapljice, dobre volje in seveda glasbe. Za slednjo je poskrbel Kvartet Pušeljc, ki je zmagovalki zapel čisto pravo podoknico. Poleg podoknice pa je Nina prejela darilni bon Vrtnarije Gašperlin, ki je bila pokroviteljica akcije in s pomočjo katere bo njen balkon tudi prihodnje leto zagotovo med najlepšimi.

TV Veseljak
Nina je prejela tudi darilni bon Vrtnarije Gašperlin.