Super vreme, pozitivna energija in nepozabna izkušnja

Na kar šestih odrih smo migali z največjimi športnimi strokovnjaki, ki so za obiskovalce Migimigi dneva pripravili več kot 40 športnih vadb, strokovnih predavanj in delavnic. Skupaj z obiskovalci so poskrbeli za noro pozitivno energijo, ki je razgrela prav vse prisotne in pričarali vzdušje, ki ga še dolgo ne bomo pozabili.

Noro smo uživali številnih športnih vadbah, obiskovalce pa so popolnoma navdušile resetworkout vadba, s katero sta Matic Kolenc in Indira Ekić razgrela obiskovalce in jim pokazala, kako izgleda vrhunski trening iz shujševalnega šova.

IMG_0648-128
Max Verderber
Matic Kolenc je poskrbel, da so na resetworkout vadbi, vsi vadeči pravilno izvajali vaje!

Velika atrakcija je bila tudi vadba za oblikovanje kritičnih delov ženskega telesa, s katero je simpatična Patricia Pangeršič navdušila ženske vseh starosti in celo enega moškega!

IMG_0143-21
Max Verderber
Vadbo za kritične dele ženskega telesa je predstavila Patricia Pangeršič.

Prav vse obiskovalce pa je na noge dvignila energična Nataša Gorenc, ki jih je na NIT treningu spodbujala do konca! Migali smo tudi na zabavni plesni rekreaciji, ki jo je za nas pripravila Azra Selimanović iz plesnega centra Libero – upreti se ji nista mogla niti Migimigi ambasador Trkaj in Migimigi maskota!

Z nami so migali tudi Migimigi ambasadorji

Z nami so migali tudi Migimigi ambasadorji, ki so vsak posebej poskrbeli za odlično vzdušje in številna presenečenja. Cool Fotr je poskrbel za pripravo zdravih kulinaričnih dobrot, Petra Majdič za delavnico nordijske hoje, športni psiholog dr. Matej Tušak za vrhunsko predavanje, Trkaj pa s svojimi glasbenimi vložki za noro dobro vzdušje tako med obiskovalci, kot tudi športnimi strokovnjaki. To pa še ni vse – čakala ga je tudi posebna naloga!

IMG_1610-190
Max Verderber
Tekmovanje med rdečo in modro ekipo je zaključil hud boj v vleki vrvi, ki je potekal pod budnim očesom Migimigi ambasadorja Trkaja.

Na Migimigi dnevu sta Aktualova voditelja Jure Ličen in Mojca Gornik, skupaj z Natašo Gorenc in Maticem Kolencem ter Indiro Ekić, namreč zaključila Biggest Migimigi Winner tekmovanje! Po napornih pripravah, se je tekmovanje med ekipo rdečih, v kateri sta bila Jure in Nataša ter modrih, v kateri so bili Mojca, Matic in Indira, zaključilo pred glavnim odrom, kjer je Trkaj z budnim očesom spremljal hud boj v vlečenju vrvi, v katerem so sodelovali prav vsi prisotni in zmago prinesli skupini rdečih.

Miganje za vse generacije, kulinarika in še in še

Migali smo na več kot 40-ih športnih vadbah, poslušali smo strokovna predavanja iz različnih področij ter spoznavali in preizkušali dejavnosti na atraktivnih stojnicah. Pozornost otrok vseh starosti je zagotovo pritegnil barvit poligon Adriatica Slovenice, ki je skupaj z Olimpijskim komitejem Slovenije, poskrbel za noro zabavo s številnimi presenečenji za najmlajše!

IMG_0878-141
Max Verderber
Najmlajše je zagotovo najbolj privabil zanimiv in barvit poligon Adriatica Slovenice.

Malo starejši otroci in vsi ostali tekaški navdušenci, pa so se z veseljem podali na idilično traso Migimigi teka, po kateri jih je vodila aktualna Miss športa, Manca Šepetavc.

IMG_2195-212
Max Verderber
Tekaški navdušenci so se podali na traso Migimigi teka z aktualno Miss športa, Manco Šepetavc.

Preizkušali smo tudi številne zdrave kulinarične dobrote, ki jih je iz bio pirinega kus kusa, ovsenih kosmičev in različnih semen ter začimb Maestro, na stojnici Zlato polje, pripravljal nekdanji finalist kuharskega šova Masterchef, Siniša Vasiljev – Sinke. ''Športniki so zahtevni, ko pride do preizkušanja jedi, moram pa priznati, da jih je moja enostavna priprava Zlatega kus kusa, ki je bil prava energijska bomba za tiste, ki so danes migali, popolnoma navdušila,'' je povedal.

IMG_0400-77
Max Verderber
Nekdanji tekmovalec Masterchefa, Sinke, je pripravljal specialitete iz Zlato polje kus kus-a, ovsenih kosmičev in Maestro začimb.

Kot so nam zaupali obiskovalci Migimigi dneva, včerajšnjega vzdušja in pozitivne izkušnje zagotovo ne bodo pozabili še nekaj časa. Navdušenja pa niso mogli skriti niti športni strokovnjaki, ki so v en glas strnili, da bomo naslednje leto migali še v večjem številu in pričarali še bolj migimigastično vzdušje!

Več utrinkov z dogodka preverite v spodnji galeriji!