Zanimivosti

Vroči dnevi šele prihajajo ...

Oglasno sporočilo
5. 7. 2018, 11.53
Posodobljeno: 5. 7. 2018, 12.07
Deli članek:

Zato je sedaj zadnji čas za nakup klimatske naprave, ki bo poskrbela za ohladitev vaših bivanjskih prostorov.

Da boste z nakupom zadovoljni, si morate odgovoriti na dve bistveni vprašanji in sicer; katera klimatska naprava je za vaš objekt najbolj primerna in kateremu proizvajalcu boste zaupali, da je njegov izdelek pričakovane odlične kakovosti.

Najprej poskusimo odgovoriti na prvo vprašanje, kako izbrati klimatsko napravo za vaš objekt.

Podjetje Daikin ponuja različne rešitve za zagotavljanje ugodne bivanjske klime s široko ponudbo razpoložljivih izdelkov za hlajenje in ogrevanje. Zagotavlja nizke stroške energije po zaslugi visokih sezonskih učinkovitosti do razreda A+++ in energijsko varčnih funkcij, kot sta pametno oko in tedenska časovna nastavitev. Z izbiro zunanje enote za več notranjih enot, lahko na eno zunanjo enoto priključite do pet notranjih enot. Notranje enote ni potrebno vgraditi hkrati, dodajate jih lahko postopoma glede na vaše potrebe. Vsako enoto boste lahko individualno krmilili in temperaturo prostora prilagajali glede na vaše potrebe. Popolno udobje vam zagotavljata izredno tiho delovanje in popolni vzorec zračnega toka. Daikin ni pozabil tudi na uporabniku prijazno upravljanje. Njihove klimatske naprave ponujajo upravljanje preko daljinskega upravljalnika ali aplikacije za pametni telefon.

Za enostavno in hitro montažo v primerih ozkih prehodov, niš, kanalov ali kakršnekoli prostorske stiske, vam v podjetju Seltron poleg odličnih Daikin izdelkov nudimo tudi inovativne povezovalne cevi za hladivo 'Fast pipe'. Gre za vrhunske, namenske večplastne polimerne cevi, s katerimi je split povezava izredno enostavna. 'Fast pipe' povezovalno cev za hladivo zlahka ročno upogibamo in prilagajamo poteku instalacije, zato tudi najbolj zavite in težavne montaže niso več problem. Cev 'Fast pipe' je varna in trpežna, primerna za najbolj pogosto uporabljena hladiva.

In če odgovorimo še na vprašanje, kateremu proizvajalcu zaupati.

Ponudnikov klimatskih naprav je na trgu zelo veliko. Njihova kakovost se meri skozi kakovost izdelkov, kompetentnost in odzivnost servisne mreže. Klimatska naprava ni nepomembna investicija. Zahteva posege na objektu, zato je vse navedeno dobro preverit še preden nas katerikoli prodajalec navduši za nakup.

Podjetje Daikin se s klimatizacijo prostorov in proizvodnjo klimatskih naprav ukvarja že več kot 90 let. Svoje delo so posvetili tehnološki odličnosti s poudarkom na oblikovanju in najvišji kakovosti. Prav tako so Daikin izdelki vodilni na področju nizke porabe energije, ob tem pa stalno uvajajo inovacije za še dodatno zmanjšanje vpliva rešitev HVACR na okolje.

V podjetju Seltron imamo kot distributer Daikin izdelkov že vrsto let strokovno usposobljeno servisno mrežo. Seltronovi serviserji zagotavljajo tehnično podporo pred in po prodaji, pa tudi ob dobavi in montaži izdelkov. Svoje storitve izvajajo hitro in zanesljivo. V podjetju Seltron strankam svetujemo glede izbire klimatske naprave, nudimo kakovostno vgradnjo in pomoč pri vzdrževanju ter reševanju morebitnih težav.

Za brezplačen strokovni nasvet, ogled široke palete razstavnih izdelkov Daikin, prezentacijo možnosti montaže z uporabo 'Fast pipe' cevi in kontakt pooblaščenega Seltronovega serviserja, se obrnite na vašega partnerja s področja ogrevanja in klimatizacije, podjetje Seltron na Tržaški c. 85 A v Mariboru.

Boris Gojkošek, produktni vodja