SP v nogometu 2018

FOTO: Nezgrešljivo prase »Vidoviti Marcus« je napovedalo polfinaliste

S.R.
15. 6. 2018, 15.01
Posodobljeno: 15. 6. 2018, 15.06
Deli članek:

Pozabite na hobotnico Paula, v mesto je prikorakal nov šerif. Vidoviti Marcus se v svojih napovedih, če gre verjeti njegovi lastnici, še nikoli ni zmotil.

Profimedia
Vidoviti Marcus

Prase Marcus si med svoje uspehe šteje napoved zmagovalca na svetovnem prvenstvu leta 2014, na finalu v Wimbledonu, brexit in izvolitev Donalda Trumpa za ameriškega predsednika. Njegova metoda? Ne piščančje kosti, temveč okoli njega položena jabolka!

In kakšna je letošnja napoved tega »sedmega mladička od sedmega mladička,« kot ga opiše njegova lastnica Juliette Stevens? Zaenkrat se je posvetil samo polfinalistom. Po njegovem okusu se bodo v polfinalu pomerile reprezentance Belgije, Argentine, Nigerije in Urugvaja.

Profimedia
Vidoviti Marcus na delu.

Da so rezultati čim bolj pošteni, vidoviti, ki je do danes zaplodil že 30 mladičkov, izbira med jabolki podobne velikost in barve, ki so jim tokrat v meso zapičili zastavice. Ko se denimo pred leti ni uspel odločiti med dvema jabolkoma in zato ni snedel nobenega, pravi lastnica, se je tekma razpletla brez zmagovalca. Tokrat je izbral svoje favorite.

Profimedia
Vidoviti Marcus in njegova lastnica.

Profimedia
Vidoviti Marcus na delu.

Profimedia
Pestra izbira.