Modna muha

VIDEO: Najbolj priljubljena igrača ta hip obsedla tudi lepotne strokovnjake

R.T.
31. 5. 2017, 08.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Obsedenost s fidget spinnerjem ne pozna meja. Vizažisti so igračko pripeljali na povsem novo raven.

Profimedia
Kje se bo norija končala?

Nastopil je trenutek, ko si je skoraj nemogoče zamisliti čas pred revolucionarnim prodorom nemirne vrtalke na trg igrač. Njenim protistresnim čarom so podlegli tako mladi kot stari, lahko pa ji uspe celo nepredstavljivo, preseči priljubljenost igre Pokemon GO. 

Ta mala prefinjena zadevca ni uporabna samo za igro. Čeprav se sliši nezaslišano, so fidget spinnerje prevzeli celo lepotni strokovnjaki. Kralj ličenja James Charles je na primer v videoposnetku prikazal, kako je možno vrtavko uporabiti za obrisovanje, bronziranje in senčenje obraza. Rezultati so naravnost brezhibni.
»Moja objava je 150-odstotna šala za pridobivanje všečkov. Upam, da se zavedate, da so fidget spinnerji kljub temu precej dobra stvar, pomagajo mi, da se lažje osredotočim. Najprej sem menil, da so neumni, vendar sem slišal, da pomagajo ljudem z motnjo ADHD, pravzaprav so carski,« je po objavi zapisal Charles.

To še zdaleč ni vse, noriji se je pridružilo tudi podjetje, ki izdeluje ovitke za pametne telefone. Tako zdaj ponujajo ovitke za iPhone 7 in 7 Plus z vgrajenim fidget spinnerjem. Primerno za vse tiste pozabljivce, ki se jim rado zgodi, da se skozi vrata radi odpravijo brez svojega najnovejšega prijatelja.