Enakonočje

Vodila za dvig energij so pripravljena po mesecu vašega rojstva

sn
27. 2. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Še čisto malo in prišel bo marec. Okoli enakonočja se bodo začele ustvarjati čudovite pomladne energije in vse se bo prebujalo – narava in mi z njo.

Dreamstime
Izrazite se in opazili boste, da se v tem skriva vaš popoln razcvet energije, dobrih odnosov in tudi denarja.

Vsaka zima nas obleče v plašč transformacije in vsaka pomlad po njej dovoljuje nov razcvet ljubezni.

Energijski stavek

To je afirmacija, ki si jo lahko nekam napišete (na primer na listek in ga nosite v denarnici) ali pa izgovorite vsako jutro pred ogledalom in napajala vas bo z energijo ter motivacijo. 

»Pa vendar se narava vedno pripravlja na novo obdobje in tudi ljudje nismo nič drugačni. Načrtni dvig energije vam lahko prinese tisto pravo notranjo prebuditev, ki jo potrebujete, da bi zacveteli v novih možnostih obilja. Za ustvarjanje česarkoli (kariere, dobrih odnosov, novih življenjskih poti) pa seveda potrebujte zagon, motivacijo in energijo. Veliko veliko prebujene in močne energije,« pravi angelska zdraviteljica Cristy Žmahar.

Nebeške sfere je zato tokrat prosila, da predajo vodila, kako to storiti. Kako dvigniti energijo in kaj vam lahko pomaga glede na energije meseca, v katerem ste rojeni – na koncu vsakega vodila pa je dodan energijski stavek.

JANUAR – ENERGIJA BOGASTVA

 Želite si vsega, kar je veliko, bogato, obilno. Toda to se ne zgodi samo po sebi. Čas je, da vse izgovore daste na stran, da za nekaj časa močno zavihate rokave in naredite tisto dodatno duhovno delo na sebi, pa tudi fizično delo, za katerega veste, da je potrebno, da se stvari premaknejo na naslednjo stopnico. Da, bo zahtevalo kar nekaj energije, pa vendar bo veliko izjemne energije tudi povrnjene. 

Energijski stavek: »Materialno in duhovno obilje ustvarjam, vse najlepše samemu sebi (sama sebi) podarjam.«

FEBRUAR – ENERGIJA ČAROVNIJE

Za čiščenje čaker lahko uporabite vodene meditacije, predvsem pomembno (pa tudi hitro in praktično) pa je, da nekajkrat na dan zavestno dihate. 

 Vaše ideje so morda res velikokrat težko izvedljive, a svet potrebuje revolucionarje, kot ste vi. Če boste sledili tem čarovnijam in svetu dali nekaj edinstvenega, potem se vam bo vrnilo toliko energije, da bosta sreča in obilja vaša stalnica v vsakdanjiku. Rešite se vseh prepričanj »ne da se« in »ni mogoče«, kajti je mogoče in je mogoče za vas. Vesolje je pripravljeno, da vam privede energijo novih možnosti, poznanstev in sredstev, ki jih potrebujete. Sprejmite to energijo, ustvarite čarovnijo in nekaj novega.

Energijski stavek: »Nove, edinstvene ideje želim prejeti, obilje vesolja tako sprejeti.«

MAREC – ENERGIJA ČAKER 

Energijo hranite in posledično tudi dvigujete s pomočjo zdrave energije v svojih čakrah. Predstavljajte si čakre, nato pa v njih pošljite vdihe čiste bele svetlobe in občutek ljubezni. To naredite zjutraj in zvečer ter kdaj čez dan (dovolj bo le za okoli tri minute takega dihanja), dodajte svoj energijski stavek in opazili boste, kako se vam vračata moč in dobro počutje. Vse ostalo bo steklo, saj ste bili v preteklosti vdani spremembam in nagrade že prihajajo. 

Energijski stavek»Moje čakre, moja moč in telo ter nebesa so mi vedno v pomoč.«

APRIL – ENERGIJA NARAVE 

Sprostite telo in duha, da bi lahko uživali v vsem lepem, kar prihaja. Pri tam vam lahko pomaga energija narave. Ko začutite skrbi ali utrujenost, pojdite ven. Pojdite v gozd. Nikar ne recite, da nimate časa, ker morate delati. Vaše delo bo še bolj uspešno, če ga boste energijsko podprli. Pojdite v čudovit gozd in objemite drevo. Začutite, kako vas prizemljuje in blagoslavlja. Nadihajte se svežega zraka. Telefon pustite doma. Poslušajte petje ptic. Usedite se na tla in začutite moč zemlje. In ta moč je vaša. Pripravljeni ste na pomlad. 

Energijski stavek»Mati narava podpri me z obiljem zdaj, vse dobro se vrača k tebi nazaj.«

MAJ – ENERGIJA ČUSTEV 

Pomembno je, da si postavite nekaj vprašanj. Kdo ali kaj vas razžalosti in kdo ali kaj vas razveseli? Ob čem vam energija čustev pade in ob čem se dvigne? Ne morete živeti v strahu, žalosti ali nespoštljivih odnosih. Potrebujete srečne odnose, izpopolnjujočo kariero in prosti čas, ki nosi vesele note, na katere lahko plešete. Naredite energijsko oceno, nato pa postavite temelje nove energije tako, da se odpoveste vsemu, kar lomi vaše srce, in sprejmete vse, kar ga boža v vibracijah veselja. 

Energijski stavek»Tisto, kar me osrečuje, naj pride k meni zdaj, vse staro puščam za seboj za vekomaj.«

JUNIJ – ENERGIJA MIRU IN HARMONIJE 

Smo srčna bitja, zato verjamemo ter zaupamo v ljubezen in lepote življenja.

Čas je, da postavite sebe na prvo mesto. Pred pomladjo si vzemite čas za vse, kar simpatično okličemo za tisto, kar vas »daje v zen stanje«. Vi veste, ob katerih vibracijah ste popolnoma mirni ter kateri odnosi vas božajo, vam dajejo vero in upanje. Morda potrebujete za take občutke počitnice. Karkoli že je, naredite to. Potrebujete čas zase. Naredite vse za svoj zen, da boste kot mali Buda – mirni in povsem srečni. Priporoča se vam tudi dovolj spanja, svežega sadja ter zelenjave in vse bo pripravljeno, da zacvetite s pomladjo.

Energijski stavek»Mir pobožaj moje srce, harmonija blagoslovi moje življenje.«

JULIJ – ENERGIJA KNJIG IN BESED

Željni ste znanja, zato čas zapolnite s pozitivnimi knjigami in tistimi, ki nosijo v sebi znanja za osebnostni in duhovni razvoj. Besede, zapisane v knjižnih lepoticah, vam bodo dvignile ustvarjalno in osebno energijo. To pa še ni vse. Sporočilo za vas je tudi, da se v vas skriva pisatelj. Poklicani ste, da delite svoje besede prek komunikacije z ljudmi in pisanja člankov, raznih besedil ali knjig. Imate veliko energije, ki jo lahko delite s svetom prek besede. Uporabite jih, da bi živeli v obilju, pa tudi zato da bi z njimi pomagali drugim. 

Energijski stavek»Besede v meni kreativne zaživijo, nove priložnosti blagoslovijo.«

AVGUST – ENERGIJA VODE

 Zaupajte v svoj tok znotraj sebe. Bodite kot voda. Sledite naravnemu ritmu. Če vam nekaj ni všeč, potem tega ne storite. Če nekaj ljubite, potem to ustvarjajte. Ljudje, ki vas srečajo, v vas vidijo navdih in upanje. Pokažite jim njihov tok. Hvala, ker ste, kdor ste. Vendar da bi ta tok lahko blagoslavljal, namenite nekaj časa temu, da ga opazujete. Pojdite k vodi in zaznajte njeno energijo. Spočijte si ob njej in zadihajte. Dotaknite se je s prsti. Začutite to njeno naravno ljubezen, ki zaupa vsemu, kar je okoli nje. Tako boste dobili dodatno energijo in nov ustvarjalni tok.

Energijski stavek»Slediti toku je moja pot, ki mi prinaša obilja dotok.«

SEPTEMBER – ENERGIJA ZDRAVILNIH DOTIKOV

Ko se razdajate drugim, se povsem utrudite in ne slišite, da vas je telo pozvalo, da potrebuje dotok energije, da bi uspešno delovalo, ustavi vas šele sabo počutje. Za vašo uspešno pomlad prihaja vodilo, da bodite do sebe bolj ljubeči. Če imate veliko čustvenih in fizičnih zahtev, potem poskrbite tudi za zdravilne dotike. Privoščite si zdravilne frekvence. Okopajte se v zdravilni soli. Obiščite bioenergetika ali pa maserja. Družite se z živalmi. Vi veste, kaj je tisto, kar vas »energijsko zakrpa«. 

Energijski stavek»Čas zdaj sebi posvetim in novo energijo s tem dobim.«

OKTOBER – ENERGIJA RAVNOVESJA

 Vašo energijo, ki se bo dobro počutila in posledično ustvarjala življenje izpolnjenih sanj, najdete v ravnovesju. Vsako jutro z energijskim stavkom obnovite svojo auro, ki je vaša naravna zaščita. Čez dan bodite pozorni, zaradi česa vam energija pade, in dovedite njen nasprotni pol. Če vam je energija denimo padla, ko ste slišali neko negativno informacijo, najdite pozitivno informacijo. Če veliko delate, si privoščite veliko počitka in tudi zabave. Skrbite za ravnovesje in vaša pomlad bo lepa ter ustvarjalna. 

Energijski stavek»Moja aura zaščiti me, v svetlobo ljubezni zdaj zaviješ me.«

NOVEMBER – ENERGIJA SVETA

Vaša energija cveti in raste, če se počutite, da nekaj dobrega ustvarjate. Dobro se počutite, kolikor ste slišani in spoštovani. Radi imate, da ste opaženi ter da ljudje cenijo vaš trud in delo. Če boste v pomladi iskali način, kako lahko sebe delite s svetom, se vam bo energija vračala v obliki nagrad in tudi denarja. Imate posebno energijo, in če ste jo morda do zdaj omejevali in je niste želeli izpostavljati, potem je čas, da to spremenite. 

Energijski stavek»Naj dobro zdaj s svetom delim in nagrade številne nazaj dobim.«

DECEMBER – ENERGIJA MANIFESTACIJE 

V sebi nosite izjemne moči manifestacije. Vaše življenje je odvisno od stanja vaših mislih in čustev. Če so ta vibracijsko visoka, lahko ustvarite prav vse, kar si zaželite. In če ste prestrašeni ali žalostni, potem vaša energija drastično pade. Toda dobra novica je, da je še vedno vse odvisno od nas. Ko začutite, da ste brezvoljni ali vas energijsko obremenijo drugi ljudje, svoje energije ne posvečajte tem vibracijam. Zavestno se odločite, da tisti trenutek preusmerite tok misli. 

Energijski stavek»Manifestacijski krog se v moje dobro vrti, vsa področja mojega življenja blagoslovi.«