Vzdušje

Predstavljamo tatove in darovalce energij

sn
8. 2. 2017, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Pomembno je vedeti, da predmeti, s katerimi smo obkroženi, jih imamo na sebi ali jih uživamo, našo življenjsko energijo vestno kradejo ali pa nas z njo bogato obdarujejo.

Dreamstime
Če smo obkroženi s cvetjem, nas ne bo razveseljevalo le ob pogledu nanj, temveč tudi napajalo.

Kitajska veda feng šuj je to že davno odkrila, pri opremljanju doma pa se vse bolj upošteva po vsem svetu.

Tokrat vam predstavljamo ugotovitve raziskovalcev energij in njihovih pretokov, ki so resnično uporabne za vsakogar v vsakodnevnem življenju.

Neugodni učinki

Za obnovitev energije z globokim dihanjem si lahko vedno vzamete čas. Ni izgovora. 

- Čeprav je povsem naraven material, svila na našo življenjsko energijo vpliva izjemno negativno. Strokovnjaki svetujejo, da se ženske odrečejo celo svilenim nogavicam.

- Za pretok vseh vrst energij je mobilni telefon ne le slab, temveč pravi strup.

- Nepotrebne stvari, ki jih hranimo, in predmeti, ki nas obkrožajo, nam sploh niso všeč, stari časopisi in koledarji, razmetane knjige in kupi igračk po stanovanju pa nas izčrpavajo tako fizično kot čustveno.

- Sladkarije se nikakor ne poznajo samo v maščobnih oblogah, temveč povzročajo tudi močno blokado pretoka energij.

- Vsa tehnična oprema stanovanja, najsi gre za televizijo, računalnike in podobno – vsi oddajajo elektromagnetno valovanje, ki je za človeški organizem v vseh pogledih škodljivo. Teh predmetov naj bo kar se da malo.

Profimedia
Pozor: odprta straniščna školjka iz naših življenj odplakne energijo in blaginjo.

Dobri učinki

- Zeleno jabolko ima čudežen učinek pri dvigu energije. Ne le zaradi zdravih lastnosti sadeža, energijo dvigne že, ko ga vzamemo v roke.

- Že po 60 sekundah globokega in mirnega dihanja boste energijsko prerojeni.

- Sveže cvetje pozitivno vpliva na energijo vseh živih bitij.

- Znano je, da tisti ljudje, ki imajo radi živali, veljajo za dobre. Življenje blizu ali z živalmi v domu pa tudi močno okrepi pritok dobre energije v vas.

- Nežno tapkanje grudne kosti s stisnjeno pestjo je na moč zdravilno za pretok energij – to počnite eno minuto, ali dokler ne začutite, kako se vam iz prsi širi toplota.