»Ken« umira za lepoto

FOTO in VIDEO: Živa lutka Rodrigo: "Šivi bi se lahko razpočili"

S.R.
3. 2. 2017, 19.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Živa lutka Rodrigo Alves priznava, da po »najhujši operaciji v svojem življenju« ni mogel uživati trdne hrane, ker bi mu lahko popustili šivi, zaradi česar bi se lahko okužil.

Profimedia
33-letnemu nekdanjemu stevardu naj bi med drugim tudi lasersko odstranili brado in kirurško povečali zadnjico.

Profimedia
Rodrigo Alves pred začetkom odisejade.

33-letni Brazilec Rodrigo Alves z vzdevkom »lutka Ken« je po zadnji operaciji razkril bojazen, da bi mu šivi na obrazu in vratu »eksplodirali.«

Odvisnik od plastičnih operacij je v svoji večni želji za dosego popolnega videza zapravil že več kot 400.000 evrov, zdaj pa okreva po svoji 50. operaciji, za katero pravi, da je bila najhujša v njegovem življenju. »Če bi jedel trdno hrano, bi se lahko šivi razpočili, kar bi lahko privedlo do okužbe,« pravi ter dodaja, da enajst dni ni mogel pod prho, saj bi se mu lahko zaradi pare krvne žile na obrazu razširile in povzročile nastanek hematoma.

Profimedia
Z operacijami še ni zaključil.

Rodrigo kljub trpljenju po nedavnem kirurškem posegu, po katerem se ponovno počuti starega 19 let, pravi, da s plastičnimi operacijami še ni zaključil. Zdaj v boju za uradni naslov svetovnega rekorderja trdi, da je prestal več posegov kot trenutna rekorderka Cindy Jackson.

Svojo odisejado je začel že v najstniških letih, ko so ga zaradi videza vrstniki ustrahovali in pretepali. Težavo so mu takrat predstavljale tudi hormonske motnje, ki so povzročile prekomerno rast prsi. Pri sedemnajstih se je s svojo prvo operacijo najprej rešil te »nadloge«. Hormonsko neravnovesje mu je hkrati preprečilo krepitev mišične mase. Zdravniki so mu takrat svetovali, da je zanj kirurški nož edina pot do "popolnega" telesa.

Profimedia
Sladkarij se ne brani.