Zanimivosti

Tokrat so na vrsti VAŠE ŽELJE!

Oglasno sporočilo
1. 11. 2016, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Tisti dnevi, ko ne morete spati, ker si nečesa tako zelo želite ... Ali pa sanjate o boljšem jutri, obnovi stanovanja in potovanju, s katerim odlašate predolgo?

Kdaj ste se nazadnje postavili na prvo mesto?

Ko razmišljamo o svojih vsakodnevnih obveznostih, imamo ponavadi v mislih tiste finančne. Tiste, zaradi katerih včasih ne spimo in zaradi katerih je breme pogosto (pre)veliko. Slednje so ponavadi tudi razlog za to, da sebe porinemo v kot in naše želje pustimo tam - ker je vse ostalo na vrsti pred nami. Vrtimo se v začaranem krogu, iz katerega ne moremo. Pa vendar, kaj lahko naredimo za to, da bomo jutrišnji dan lažje zadihali in si uresničili tisto drobno skrito željo?

Imejte nadzor nad financami ...

... in ne dovolite, da finance nadzorujejo vas! To je eden najpomembnejših nasvetov, ki jih boste prejeli s strani finančnih svetovalcev. In verjemite, obisk banke ni nikakršen bav bav, je 

Takole si lahko izpolnite svojo NAJEČJO željo!
Preskočite ovire, ki jih imate na poti do uresničitve svojih želja in si privoščite nekaj, kar si že dolgo časa želite.
VINJETA GRATIS!
Ponudba potrošniških kreditov na trgu je velika, a le redki so tisti, ki so zares ugodni in ponujajo obrestno mero, ki vam bo pisana na kožo. Če se za potrošniški kredit odločite sedaj, pa boste deležni še številnih ugodnosti, med katerimi se skriva tudi brezplačna vinjeta! Dobro je vedeti, kajne?
ZAČNITE ZNOVA
Tudi vi imate možnost, da v novo leto vstopite brez starih dolgov in začnete znova. Oglejte si ponudbo ugodnih potrošniških kreditov s spremenljivo obrestno mero in posebnim darilom ob najemu.
PRESKOČITE OVIRE DO SVOJIH ŽELJA
Sedaj si lahko izpolnite tisto, o čemer že dolgo sanjate. S potrošniškim kreditom lahko namreč pridete do svojih največjih želja:
• obnove doma in nakupa nove stanovanjske opreme,
• reprogramiranja neugodnih kreditov,
• poplačila obstoječih finančnih obveznosti (izredni limiti, poraba na karticah, lizingi),
• uresničitve neizpolnjenih želja.
Povpraševanje nič ne stane!
Kliknite na spodnji gumb in nam prek obrazca na spletni strani sporočite vaše potrebe. Dogovorili se bomo za individualno svetovanje in vam pripravili zelo ugodno ponudbo.