Roswell

Razkrita elektronska pošta Hillary Clinton o Nezemljanih

J.P.
11. 10. 2016, 20.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Hillary Clinton je dobila elektronsko pošto. V njej je pisalo, kje so končali ostanki letečega krožnika, ki naj bi strmoglavil v Roswellu. Vsebino je razkril Wikileaks.

Reuters
Hillary Clinton je obljubila, da bo, če bo izvoljena za predsednico Združenih držav Amerike, razkrila številne zaupne dokumente na temo Nezemljanov.

Elektronsko pošto je Hillary Clinton in Johnu Podesti, zadolženemu za njeno predsedniško kampanjo, poslal nekdanji pevec skupine Blink 182 Tom DeLonge.

Ni skrivnost, da DeLongea in Podesta zanimajo tako neznani leteči predmeti kot tudi Nezemljani, Clintonova pa je pred časom obljubila, da bo, če bo izvoljena za predsednico Združenih držav Amerike, razkrila številne zaupne dokumente na temo Nezemljanov.

Očitno jo je prehitel Wikileaks.

Ta je objavil dve elektronski sporočili, ki ju je lani in januarja letos poslal DeLonge. V enem je omenil dokumentarec, za katerega je opravil intervju s Podesto, in 'občutljivo temo', o kateri bi se bilo vredno pogovoriti. V drugem elektronskem sporočilu je spregovoril o svojem viru, ki naj bi delal na kraju, kjer so končali in do nedavnega tudi bili ostanki NLP-ja, ki naj bi strmoglavil v Roswellu. Njegov vir, sicer zaposlen v ameriški vojski, bi kaj lahko postal žvižgač, je še zapisal. Ostanki naj bi torej končali v letalski bazi Wright Patterson, kjer je bil glavni general William McCasland.

Ni znano, če je dobil odgovor na katero od svojih dveh elektronskih sporočil.