Šarmantna Kate

Kljubovalno ruši modna pravila

sn
2. 10. 2016, 21.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Vojvoda in vojvodinja Cambriška William in Kate na turneji po Kanadi sicer krepita meddržavne odnose, svetovni mediji pa, kot je bilo pričakovati, najbolj pozorno spremljajo garderobo in obnašanje šarmantne Kate.

profimedia
Tudi za sprejem na prostem se je Kate v Kanadi odela v rdeče.

Kot njena pokojna tašča princesa Diana tudi Kate namreč neumorno kljubuje strogim dvornim pravilom oblačenja.

Vojvodinja oziroma njena garderoba je bila tako glavna tema pogovorov tudi ob sprejemu angleškega kraljevega para v vladni palači v Vancouvru. Slednja je tudi službena rezidenca guvernerja Britanske Kolumbije in trenutni dom Kate, Williama in njunih otrok Georgea in Charlotte.

profimedia
Na enem od dobrodelnih dogodkov je nosila preprosto rdečo oblekico – in prav tako blestela.

Vračanje v zlate čase

Svečana priložnost, ki so se je udeležili vsi najvišji predstavniki vlade in sodstva, je seveda zahtevala primerno toaleto. Kate pa se je navkljub strogim pravilom protakolarnega oblačenja, ki zahtevajo, da se ramen in rok ne sme pokazati golih, odločila za seksi rdečo obleko londonske znamke Preen. Ta je izjemno lepo razkrivala njeno senzualnost z nesimetričnim izrezom, ki je njen zgornji del telesa na veselje ljubiteljev lepote bolj odkrival kot zakrival.

Rdeča obleka je tudi lepo poudarila Katino vitko telo, modni strokovnjaki pa tudi dodajajo, da je pridala tisto noto glamurja, ki je obudil zlato dobo filma iz začetka prejšnjega stoletja. Enoglasno so pohvalili tudi pričesko, ki je še dodatno pokazala njeno ženstvenost.

Tokrat ni bilo prvič, da je Kate s svojim modnim stilom rušila stroga in zastarela modna pravila, a graj zaradi izjemnega vtisa, ki ga je naredila, verjetno ne bo deležna, poleg tega pa se je predala rdeči barvi, za katero je že večkrat povedala, da je poleg modre njena najljubša.