Zanimivosti

Klemen Bunderla praznoval 80 let

nn
9. 9. 2016, 11.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Seveda ne svojih, temveč 80. obletnico slovenskega transportnega in logističnega podjetja SIGR BIZJAK.

Družina, ki je s tovornjaki povezana že od malih nog, je svojo dejavnost specializirala za mednarodni transport hitro pokvarljivega blaga, s poudarkom na prevozu cvetja. Cvetlico, ki vam jo je pred kratkim podaril vaš dragi, so morda v Slovenijo prepeljali prav oni.

Klemen se je ekipi pridružil s povezovanjem dogajanja na proslavi na letališču v Lescah. Dogajanje je bilo pestro, saj so obiskovalci v foto kotičku lahko poleteli na različne konce sveta ter se po pristajalni stezi vozili z različnimi »šleparji« in tandem vozili ter se lotili pometanja z vozilom Unimog, ki je namenjeno različnim komunalnim storitvam.

V tovornjaku že od mladih nog

Slovensko transportno in logistično podjetje SIGR BIZJAK s svojimi storitvami pokriva večji del slovenskega trga, prisotni so na Balkanu, rast pa si zagotavljajo na trgu sosednje Avstrije. Z raznovrstnimi donacijami in sponzorstvi mladim ter športnim in kulturnim dejavnostim doprinašajo k razvoju lokalne skupnosti. Veliko pozornosti pa namenjajo tudi neprestanemu usposabljanju in izpopolnjevanju zaposlenih.

Številne generacije družine Bizjak so v tovornjaku že od malih nog, podjetje pa je svojo pot začelo v Kranju. Leta 1936 je Jože Bizjak kupil svoj kamion, fijakar pa naj bi bil že njegov oče. Vse od začetkov se družini iz leta v leto povečuje obseg poslovanja, vozni park, število zaposlenih in poslovnih partnerjev, uspeh pa dokazuje, da se trdo delo in predanost delu obrestujeta. »Želimo si, da so stranke zaradi sodelovanja z nami boljše. Da imajo zato več časa za delo s svojim ključnim poslom. Vse, kar je povezano z logistiko blaga, ki ga že imamo v rokah, pa želimo obdelati celovito in kakovostno,« pravi Grega Bizjak, direktor podjetja SIGR d.o.o.

Podelitev plakete Zlati ključ 2016 Aleksandru Bizjaku in nagrade Zlati pečat podjetju SIGR