VROČE

Okupirali so jih goli in pijani turisti

P.R.
17. 7. 2016, 19.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V Splitu je te dni izjemno pestro. Turistična sezona je kakopak na vrhuncu, te dni pa se tam odvija tudi zloglasni festival elektronske glasbe Ultra, v sklopu katerega se vsako leto zgodijo številni takšni in drugačni incidenti.

fb
Razvratno trojico je v ljubezenskem objemu s prometnim znakom zalotila tudi policijska patrulja.

Priča incidenta: "Fantje so bili tako pijani, da sploh niso vedeli, kaj počnejo in kaj jim policisti poskušajo dopovedati." 

Včeraj splitski policisti sicer še niso opazili povečanja števila kršitev javnega reda in miru, a imajo občani kljub temu na ulicah svojega mesta te dni kaj videti. Tako so v četrtek zgodaj zjutraj opazili trojico golih mladeničev, ki so se opotekali v bližini splitske bolnišnice. Eden od njih je šel še korak dlje – na križišču zadovoljeval svojo potrebo. In to kar ob drogu prometnega znaka, preostala dva pa sta ga vpričo zgroženih mimoidočih bodrila in spodbujala. Razvratno trojico je v ljubezenskem objemu s prometnim znakom zalotila tudi policijska patrulja. Fantje so bili menda tako močno pod vplivom alkohola in drugih substanc, da sploh niso vedeli, kaj počnejo in zaradi česar jim policisti sploh žugajo. 

OBLEŽALI V PARKIH

Sicer pa to ni edini incident, ki se je te dni primeril v Splitu. Policisti so imeli v noči na četrtek namreč polne roke dela z intervencijami po mestu, kjer so po parkih ležali pijani žurerji. Ker pa niso storili nobenega kaznivega dejanja, saj niso kršili javnega reda in miru, policistom ni preostalo drugega, kot da so jih zbujali, z njimi opravili razgovor in jih pozivali, naj gredo spat drugam.