Z razgledom

Vsi govorijo o tem posnetku seksa

G.G.
27. 5. 2016, 13.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kaj na spletu berejo oziroma klikajo Kitajci? V zadnjih dneh jih je najbolj pritegnil posnetek spolnega odnosa v sobi enega od šanghajskih hotelov s pogledom na stolpnice v finančnem centru velemesta.

shanghaiist.com
Spolni odnos z razgledom.

Kaj je bolj pritegnilo kitajske uporabnike spleta, ni znano – spolni odnos ali stolpnice. Pogled na finančni center Šanghaja je impresiven, prizor spolnosti pa ni ponudil veliko – gol ženski hrbet in nekaj vzdihovanja, nič eksplicitnega.

Vsekakor pa je bil posnetek pravi hit, dokler niso »škarje« v roke prijeli cenzorji. Vodstvo kitajskega družabnega omrežja Weibo je celo posebej sporočilo, da so umaknili vulgarni posnetek in ga zbrisali. Skupaj s policijo so sprožili tudi preiskavo.

Raziskovalni duh kitajskih uporabnikov spleta je medtem ubral svojo pot. Ugibali so o akterjih na posnetku, a do razkritja niso prišli. Uspeli pa so prepoznati ime hotela in podjetje, ki je izdelalo bel stol. Gre za Four Seasons Hotel in pohištveno podjetje Quime Furniture Group. Delnice pohištvenega podjetja so nasledji dan poskočile za 10 odstotkov.