Zanimivosti

Horoskop za torek, 15. marca

W.Y.
15. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Niste preveč navdušeni nad idejo o srečanju, čeprav je mogoče, da bo vse skupaj drugače, kot ste pričakovali. Odvalil se vam bo velik kamen od srca.

BIK – Današnji dan bo za vas spodbuden. Res je, da boste v svojem ljubezenskem hrepenenju opustili določene iluzije, a boste zato naprej gradili na trdnejših temeljih in se dosti manj prepuščali vplivu drugih.

DVOJČKA – Tokrat bi se morali ravnati po razumu. Z nekom se preprosto ne razumete, toda ne gre za nepremagljive težave, vse se lahko reši z iskrenim pogovorom.

RAK – Nimate dobrih zamisli, nekako čakate, da se nekaj zgodi kar samo od sebe. Takšna taktika se nikakor ne poda vašemu značaju, zato storite nekaj konkretnega in pokažite, kdo vam veliko pomeni.

LEV – Precej zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo prineslo s sabo kar nekaj zmede.

DEVICA – Dovolj pogumni boste in pripravljeni poskusiti nekaj novega. Izžarevate posebno energijo, ki se vam vrača z dobrim tudi na drugih področjih. Pomembno je le, da ne zaspite na lovorikah.

TEHTNICA – Pričakujete lahko velike preobrate na področju prijateljskih odnosov. Oseba, ki vam je zelo pri srcu, vas lahko preseneti s svojo odločitvijo.

ŠKORPIJON – Še vedno ste v ozadju in takšna situacija traja nekoliko dlje, kot ste pričakovali. Prehitevanje sicer ne vodi nikamor, saj bi se utegnili znajti v čudnem položaju.

STRELEC – Zdelo se bo, da nadrejeni pričakuje, da nekako odkrijete, kaj bi rad, da naredite. Dnevi so spodbudni za ustvarjanje. Bodite pozitivneje naravnani in taktizirajte.

KOZOROG – Naenkrat se nikakor ne morete sporazumeti, niti glede preprostih stvari. To velja še zlasti glede pomembnejše poslovne naloge, ki vas po tihem bremeni že dlje časa.

VODNAR – Ne sprejemajte pomembnih odločitev z ranjenim ponosom. Nasprotna stran bo dobro igrala, zato bodite vsaj vi iskreni. Jezilo vas bo podcenjevanje vaše inteligence.

RIBI – V zraku bo nekaj novega. Čutite, da je lahko pomembno za vas in vaš osebni napredek. Prisluhnite, ne spregovorite, dokler ne boste povsem prepričani. Končno boste bolj zadovoljni.