Zanimivosti

Vznemirljivo ali…? Milijoni ga gledajo, medtem ko operira

M.J.
7. 3. 2016, 10.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

'The Food Surgeon' je eden izmed najbolj ogledanih kanalov na YouTubu. In čeprav obstaja le malce več kot mesec dni, si je 'operacije' hrane ogledalo že več milijon ljudi.

YouTube
Čokolade se je lotil z izredno natančnostjo.

Da, na YouTubu je moč najti takšne in drugačne videoposnetke. Nekateri so zanimivi, nekateri zabavni, spet drugi so bizarni in neverjetni. In v serijo slednjih zagotovo spada kanal The Food Surgeon, ki je bil osnovan pred dobrim mesecem. Na posnetkih je moč videti neznanega moškega, ki s skalpelom izredno pazljivo odpira čokolade in druge slaščice in vanje nato vstavlja druge slaščice.

Njegov zadnji videoposnetek je med drugim tudi drugi najbolj popularen, prikazuje pa transplantacijo KitKat čokolade v notranjost čokoladice 3 Musketeers. Ob ogledu posnetka resnično ne vemo, kaj bi dejali. V samem videoposnetku ni namreč nobene vznemirljivosti. Prej bi lahko dejali, da gre za nek dolgočasen posnetek, kot pa kaj drugega.

Najpopularnejši med videoposnetki pa vključuje transplantacijo kreme iz Oreo keksa v keks, kjer se je prej nahajalo kikirikijevo maslo. Ta videoposnetek si je ogledalo več kot milijon in pol ljudi. Vznemirljivo, kajne?