Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 7. marca

W.Y.
7. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Posvetite se počasi področju, kjer do zdaj niste premogli dovolj poguma in vztrajnosti. Lahko se pogovorite tudi o načrtu, o katerem razmišljate že nekaj časa.

BIK – Danes bo verjetnost intelektualnih uspehov večja, vsako izpostavljanje na intelektualnem področju bodo sogovorniki podprli. Pot do ljubljene osebe pa bo malce naporna.

DVOJČKA  Zastavili vam bodo veliko vprašanj, vendar ne jemljite vsega tako resno. Kot boste tudi sami spoznali, gre le za izmenjavo različnih mnenj, kar naj vas ne vznemiri.

RAK  Predolgo ste se borili za skupne cilje, tokrat želite nadoknaditi nekaj, kar ste izpustili in zadeva vas in vašega sodelavca. Z več samostojnosti lahko spoznate, kaj je dejansko dobro za vas.

LEV  Ne bodite črnogledi, stvari, ki se dogajajo, so kratkoročnega značaja. Vsekakor pričakujte še eno priložnost, ki vam bo ponudila veliko več. Čim prej se morate dogovoriti.

DEVICA – Tokrat bo vaša notranja negotovost, ki jo sicer spretno skrivate, manj izrazita in boste odločnejši, v slogu svojega karakterja. Vsekakor se boste izkazali.

TEHTNICA  Na obzorju je nekaj, kar vam veliko pomeni in vas mika že nekaj časa. Srce vam bo zadovoljno poskočilo, saj boste doživeli prijetno presenečenje s strani osebe nasprotnega spola.

ŠKORPIJON – Preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti. Ne izgubljajte časa, le pripravite vse potrebne dejavnike, ki vam bodo zagotovili uspeh in srečo.

STRELEC – Niste preveč navdušeni nad tistim, kar vam ponujajo v določeni družbi, toda druge možnosti ne bo na obzorju. Napeto bo tudi v domačem okolju, kjer nikar ne pretiravajte.

KOZOROG  Zavrtite pomembno številko in navežite stike z osebo, ki prihaja od daleč in o njej razmišljate že nekaj časa. Dogovorili se boste brez težav, saj vam bo predlog pisan na kožo.

VODNAR  Veliko bo dela, vendar boste v vse, kar boste počeli, vnašali veliko estetskega čuta in harmonije. Odnosi s sodelavci bodo prijetni, zato se lahko sprostite.

RIBI – Napetost med vami in partnerjem bo počasi minila, kar vam bo povrnilo upanje v vajin odnos. Situacija je namreč v zadnjem času že dosegla mejo, ko ste začeli resno razmišljati o prekinitvi.