Zanimivosti

Horoskop za sredo, 17. februarja

W.Y.
17. 2. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Vse svoje delovanje boste usmerili v finance, saj je zdaj pravi čas za dobre odločitve, ki bodo dolgoročno vplivale na vaše stanje v denarnici. Ne bodite stiskaški.

BIK – Energičnost bo prava partnerica za nepredvidljive dogodke na delovnem mestu. Odzivali se boste na vse, s čimer se boste srečali, in dolgočasno tokrat res ne bo.

DVOJČKA  Vaša delovna produktivnost bo malo nihala iz ene v drugo skrajnost, ampak nič ne skrbite, vseeno se boste pokazali v dobri luči. Počasi boste daleč prišli.

RAK  Zdravstveno stanje in duševno počutje se bosta vidno izboljšali, zato boste delovali spočiti in polni energije. Pojdite v družbo in si naberite novih moči, kar bo okrepilo tudi vaš ego.

LEV  Nova avantura bo pozitivno vplivala na počutje, pa čeprav ste bili malo v dvomih. Energija se vam bo nepričakovano povrnila, tako da boste več kot zadovoljni.

DEVICA  Zelo boste ustvarjalni in ambiciozno se boste lotili novih podvigov, ki vam bodo prinesli osebno srečo, pohvala pa vam bo dvignila samozavest, ki je že nekaj časa primanjkuje.

TEHTNICA  Dinamika dela bo pestra. V ospredje bo stopil vaš čut za diplomacijo in bo več kot dobrodošel. Živahnost, iskrenost in igrivost bodo vaši aduti, s katerimi boste spretno operirali.

ŠKORPIJON To, da boste gledali malo bolj na svojo korist, še ne pomeni, da ste bolj sebični do drugih. Vsak mora pač najprej poskrbeti zase. Vseeno pazite, da vas ne odnese predaleč.

STRELEC Na vprašanja boste odgovarjali zelo kratko in natančno in s tem presenetili okolico. Neugodno za finančna tveganja in urejanje uradnih zadev, ki od vas terjajo previdnost.

KOZOROG  Pojavila se bo priložnost, na katero čakate že zelo dolgo. Pazite, da boste ob pravem času na pravem mestu, saj se vam obetajo določene priložnosti.

VODNAR  Sanje bodo prinesle marsikakšen odgovor na vaša vprašanja. Malo boste zmedeni, a se boste vseeno zbrali in začeli pozitivno razmišljati, kot je v vaši navadi.

RIBI  V določeni situaciji imate res veliko več sreče kot pameti. Odprlo se vam bo veliko novih in zanimivih priložnosti, dobro jih proučite in zgrabite najboljšo, ki se vam ponuja.