Zanimivosti

Horoskop za torek, 16. februarja

W.Y.
16. 2. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Pri marsičem ste počasnejši kot po navadi, zato boste slišali tudi kaj neprijetnega. Očitno vam še vedno nenehno mečejo polena pod noge, kar boste morali čim prej zaustaviti.

BIK  Čakanje tokrat ne bo obrodilo sadov, zato morate v določeni zadevi, kjer se zapleta že nekaj časa, nemudoma ukrepati. V nasprotnem primeru vse posledice pripišite sebi.

DVOJČKA  Čeprav ste popolnoma prepričani v svoj prav, počakajte, preden boste svetovali prijatelju le na podlagi svojih izkušenj. V ljubezni se boste bolj sprostili proti večeru.

RAK  S partnerjem boste vendarle na isti valovni dolžini in skozi težave bosta uspešno krmarila tudi v prihodnje. Izpovejte mu, kaj čutite in mislite, saj je zdaj popolnoma pripravljen na pogovor.

LEV  Nikogar ne morete zavrniti, a tako se le zapletate v še večje težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega, kar pa vam vsekakor ni všeč.

DEVICA  Ne branite se ponujene pomoči, če jo potrebujete. Raje jo sprejmite odprtih rok, tako se boste pokazali v veliko lepši luči. Spogledovanje bo zelo prijetno in sladko.

TEHTNICA – Noben problem vas tokrat ne bo mogel spravili iz tira. Vse se bo dogajalo spontano in brez zastojev. Vaš smisel za humor bo marsikoga spravil v dobro voljo.

ŠKORPIJON  Ne pozabite, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Zato nimate razloga, da glede zapletene situacije zganjate paniko. Pustite čustvom prosto pot.

STRELEC  Pri vas je vse izid trenutnega počutja, a tokrat bo ta spremenljivost manj izrazita. Ste dokaj dobro podkovani, vendar si tudi vi lahko privoščite malo premora.

KOZOROG  Nevihta bo šla mimo vas brez večjih posledic, zato si ne delajte večjih skrbi, preživeli ste že marsikaj hujšega. V družbi prijateljev se odpravite na zabavo.

VODNAR  Pestile vas bodo rahle zdravstvene težave, a jih boste z dobro motivacijo premagali. Odpravite se na izlet v neznano in se nadihajte svežega zraka. Zelo vam bo koristilo.

RIBI – Čeprav vam to ni podobno, se boste zaprli vase in razmišljali o vsem mogočem. Tudi partner bo bolj redkobeseden, a vas to ne bo motilo. Posvetite se bolj pomembnim rečem.