Zanimivosti

Horoskop za torek, 26. januarja

W.Y.
26. 1. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Sprejmite priložnost v nekoliko drugačnih pogojih. Vse skupaj vas bo nekoliko obremenilo, sicer pa se morate zavedati, da se boste sčasoma vendarle prilagodili.

BIK – Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. Nekdo od znancev bi vam utegnil škoditi, vendar neuspešno, saj ga boste takoj prebrali in ugotovili, kaj ima za bregom. 

DVOJČKA – Brez pravega razloga se ustavljate in preverjate, ali niste česa pozabili ali spregledali. Sestavite se in spremenite svojo trenutno taktiko, sicer boste ostali brez rezultatov. 

RAK – Stroški naraščajo, nečemu se morate vsaj začasno odpovedati, saj ne spada v nujne naložbe. Več časa pa posvetite neki praktični nalogi ali opravku, ki ne more več čakati. 

LEV – Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v svežino in nove načrte. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe. 

DEVICA – Danes boste imeli priložnost za srečanje ali pogovor o nečem, kar vam je dolgo povzročalo preglavice, toda zdaj bo povsem drugače, vsekakor ugodnejše za vas. 

TEHTNICA – Imate dovolj moči, da se spoprimete z vsem, in vse bo dobro, če ne boste prehitevali. Razpleta se v vašo korist, tudi glede potovanja ali morebitne selitve. 

ŠKORPIJON – Zadeve je treba opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso mogli razumeti. Zdaj boste vse skupaj končno razumeli. 

STRELEC – Nečesa še ne poznate dovolj dobro ali ne razumete. V ljubezni bi se radi nekako izognili težkim besedam. To vam bo tudi uspelo, toda pozabiti morate na svoj ponos. 

KOZOROG – Premislite o pomembnem in konkretnem sporočilu. Imate dovolj časa za vse, kar ste si zamislili, zato ni razlogov za nepotrebno hitenje. V ljubezenskih odnosih ni razloga, da ste užaljeni. 

VODNAR – Naenkrat boste dojeli, kako pomembna je vaša trenutna ljubezenska zgodba ali pa, če ste še samski, kje se skriva nova priložnost. Višek energije lahko izkoristite v naravi. 

RIBI – Nekdo vam spet meša štrene in tokrat ne bo zlahka odnehal. To se po navadi dogaja takrat, ko se trdno odločite za eno rešitev, življenje pa vam pripravi nekaj povsem novega.