Zanimivosti

Horoskop za soboto, 9. januarja

W.Y.
9. 1. 2016, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
Kako kaže?

OVEN – Za nekaj časa se znebite svoje domišljije, ki vam le onemogoča, da bi se soočili z realnostjo. Sprejmite priložnost, saj se vam podobna še dolgo ne bo ponovila. 

BIK  Vaše sposobnosti za prepričevanje ljudi v nekaj se bodo v izboljšale. Znali boste zaslužiti, bolj se boste cenili, začutili in videli boste priložnosti, ki so do zdaj polzele mimo vas. 

DVOJČKA  Potrudili se boste, da boste dan preživeli čim bolj sproščeno. Odprto se boste pogovarjali o vsem, a izogibajte se pogovorov o svoji intimnosti, saj vam lahko nekdo celo škodi. 

RAK  Današnji dan vam bo prinesel veliko dogajanja na družabnem področju. Pripravljeni bodite na zabave, boljšo komunikacijo in nova poznanstva, ki vam bodo razširila obzorja. 

LEV  Čeprav bo dogajanje pestro, se bo zmanjšala intenzivnost in zazdelo se vam bo, da si morate vzeti čas tudi samo zase ter se poglobiti v situacije, ki vas že nekaj časa prikrito jezijo. 

DEVICA  Današnji dan vam bo prinesel dobre novice glede financ, kar vas bo razveselilo. Prejeli boste tudi nepričakovan klic prijatelja, ki pa bo pospešil utrip vašega srca. 

TEHTNICA  Slabega obdobja je konec. Morda vas bo mikalo, da bi se usmerili k pogovorom, vendar bo bolje, da se posvetite samim sebi. Osredotočite se na srčno željo. 

ŠKORPIJON  Pred vami je dan, ko vam bodo z veseljem pomagali iz čudnih situacij, ki se vam bodo dogajale. Kadar vam bo težko, bodo prav prišli prijateljevi modri nasveti. 

STRELEC  Vaši pogovori se bodo vrteli predvsem okoli denarja, vendar boste imeli občutek, da imate na neki način še vedno zvezane roke. Ko se boste sprostili, bo veliko lažje. 

KOZOROG  Združili boste notranjo moč in čustva ter se končno odločili, kaj je tisto, kar si v resnici želite na ljubezenskem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko obtičali. 

VODNAR  Srečo vam bo prinesel direkten in iskren nastop, ki vas bo rešil pred neljubimi situacijami in vam vlil več odločnosti. Področje čustev bo obarvano tako, kot si boste zamislili. 

RIBI  Ne obsojajte vseh, ki razmišljajo drugače kot vi, saj bi s tem lahko prišli na slab glas. Skrajni čas je, da se začnete s svojimi neutemeljenimi strahovi odkrito soočati.