Zanimivosti

Horoskop za sredo, 30. decembra

W.Y.
30. 12. 2015, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
Držite se svojih ciljev in predvsem izpolnjujte svoje obljube.

OVEN – Premalo ste pozorni na zdravje, zato nekoliko bolj pazite glede ustrezne prehrane. Nekdo bo pokazal, da se lahko znajde brez vas, kar vam nikakor ne bo všeč.

BIK – Dan bo potekal v znamenju preporoda in novosti. Kljub vsemu, kar se bo dogajalo, se boste držali načela vztrajnosti in bili zato nagrajeni. Pogovorite se in zaprosite za pomoč.

DVOJČKA  Srce vas vodi k nekomu, ki vam je v preteklosti veliko pomenil. Ni še prepozno za drugačen korak, po katerem bo vse spet prijetno, zato nikar samo ne čakajte.

RAK – Magnetična energija vam bo kljub neprespanosti v ponos, tako se bodo preobrati začeli odvijati drug za drugim. Seveda boste našli pravi navdih, da stopite v ospredje.

LEV  Pri določenih pogovorih niste dovolj zbrani in motivirani. K sreči gre za zadevo, ki jo lahko še ponovite ali celo popravite. Le ne poudarjajte preveč, da ste sami zaslužni za uspeh.

DEVICA – Nekoga boste občudovali, ker se zelo dobro zadržuje. Tudi sami bi želeli postati močnejši in odločnejši, zlasti glede ljubezenskih odnosov, kjer velikokrat prehitro popuščate.

TEHTNICA  Med številnimi opravki lahko naredite vsaj krajši premor. Tudi pri srčnih zadevah se ne morete odločiti, čeprav bo partner ali prijatelj pozoren in razumevajoč.

ŠKORPIJON – Lahko ste mirni, saj imate podporo številnih, ki vam zaupajo in vam sledijo z dobrimi energijami. V ljubezni se boste po dolgem času morda celo izkazali.

STRELEC  Zaupajte sebi in se prenehajte ozirati na druge. Nečesa morda še niste opravili tako, kot bi radi, vseeno je še veliko časa, da popravite napako in se osredotočite na pomembne zadeve.

KOZOROG – Poglobiti se boste morali v tista opravila, s katerimi ste odlašali ali za katera enostavno ni bilo časa. V pozitivnem smislu izstopa prijatelj, ki je do vas zelo naklonjen.

VODNAR – Računate sicer na pomoč, toda izkazalo se bo, da morate vse opraviti kar sami. Tako vam bo tudi najbolj ustrezalo, saj se vam ne bo treba zagovarjati. Prevzemite pobudo.

RIBI  Na osebnem področju lahko storite veliko več kot do zdaj. Posebno s prebujeno kreativnostjo in dobro voljo, ki bo tudi za vse v vaši okolici zelo nalezljiva.