Zanimivosti

24-krat zapored predvajal pesem Last Christmas

G.G.
24. 12. 2015, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Radijski voditelj na Joe Kohlhofer se je prejšnji petek ob 8. uri zaprl v studio radia Antenne Kärnten in kar 24-krat zapored v eter spustil pesem Last Christmas skupine Wham. Kazen: na božični večer mora delati.

Joe Kohlhofer je bil za nekaj dni suspendiran, za božič pa mora delati. Seveda pod nadzorom.

Joe je ob prihodu na delovno mesto prejšnji petek začutil, da med ljudmi manjka »pravega božičnega duha«. Zabarakadiral se je v studio in med ljudi spustil »božičnega duha« v obliki najbolj predvajane pesmi v božičnem času.

Pesem Last Christmas iz leta 1984 pa gre številnim tudi na jetra, še posebej, če se je predvaja brez prestanka skoraj dve uri. Besni poslušalci so klicali na radio, kjer so jim svetovali, naj zdržijo še nekaj minut. Zdržati so morali do 10. ure, ko je Joeja k pameti spravila njegova 4-letna hčerka Leonie Michelle. Poklicala ga je in ga rotila, naj preneha vrteti Last Christmas.

»Želel sem jo predvajati cel dan, na željo hčerke pa sem prenehal,« je povedal Joe, ki je s tem presegel rekord v predvajanju pestmi Last Christmas. Pred tremi leti je dj na nekem nemškem radiu uspel 13-krat zapored predvajati to pesem, nato pa so ustavili njegov podvig.