Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 5. novembra

W.Y.
5. 11. 2015, 06.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – V ljubezni vas moti to, da si z drago osebo želita podobno, a nihče od vaju noče popustiti. Vsaj pri delu se boste izkazali v pravi luči in dosegli boste dobre rezultate.
BIK – Komunikacija bo danes dobra in vsi vas bodo z veseljem poslušali. Naredili boste dober vtis in to je lahko odličen ključ za prihodnost. S prijateljem se boste danes odlično razumela.
DVOJČKA – Čustvene zadeve se premikajo naprej, čeprav še vedno prepočasi. Vseeno ne morete spremeniti svojega življenjskega sloga in prepričanj. Če nekoga pogrešate, bo popoldne pravi trenutek, da to tudi pokažete.
RAK – Zaradi svojega stalnega notranjega nemira se partnerju ne boste mogli posvetiti na pravi način oziroma po njegovo, zato so med vama možni manjši, vendar nepomembni konflikti.
LEV – Nekemu pogovoru se izogibate, čeprav brez tehtnega razloga. Sedaj ugotavljate, da je vse skupaj prijetneje od pričakovanega, kar vas navdihuje s pozitivno energijo.
DEVICA – Mars vas ne pusti pri miru, kar velja še posebno za moške pripadnike znaka. Tokrat vas nihče ne prepriča, da bi se neki priložnosti odpovedali, vztrajali boste do konca.
TEHTNICA – Stežka se boste prilagodili nekomu, ki vendarle živi precej drugače od vas. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste nemara preveč zaupali le svojemu občutku, namesto da bi poslušali razum.
ŠKORPIJON – Dovolj moči imate, da vse, kar vas čaka danes, opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na občutek.
STRELEC – Z disciplino in trdim delom boste posegali po najvišjih rezultatih, zaradi česar boste občasno nečimrni, zato ne boste znali delovati diplomatsko in odločno.
KOZOROG – Počutili se boste odlično. Pripravljeni boste na vse. Tekmovalni duh vas ne bo pustil pri miru. Zabavno bo, kjerkoli boste, saj boste optimistično naravnani.
VODNAR – Želite si več miru, po drugi strani pa vam je žal, da bi zapravili nekaj priložnosti. Nazadnje se boste odločili za akcijo, ki vas bo tokrat raizgrala.
RIBI – Še bolj boste aktivni in ambiciozni kot v prejšnjih dneh. V svoji koži se boste tokrat odlično počutili. Tudi manjše zdravstvene težavice, ki so mogoče, vas ne bodo vrgle iz tira.