Zanimivosti

Horoskop za sredo, 21. oktobra

R.T.
21. 10. 2015, 06.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Planeti z vami nimajo slabih namenov. S prirojeno spretnostjo za posle boste obvladovali obveznosti in načrte, dan vam bo minil kot blisk. Morali pa boste sprejeti odločitev.

BIK – Vzemite si kakšen trenutek samo zase in uživajte. Z bližnjim poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, bosta to seveda zlahka dosegla.

DVOJČKA – Iztržite, kar vam že dolgo pripada, in presenečeni boste, kako brez težav bo šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje vseh, ki bodo za dogodek izvedeli.

RAK – Zanimivo bo, posebej če ste pripravljeni obrniti nov list in odpotovati. Planeti so vam naklonjeni, tudi če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih. S prijateljem se bosta končno razumela in pozabila na preteklost.

LEV – Skrajni čas je, da se vezani osredotočite na vprašanje, kaj vas v tem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pri partnerju pomeni največ. Pozneje se o tem tudi pogovorita.

DEVICA – Vse vpliva na vaše počutje, vi še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najranljivejši. Sami si zapletate stvari. Nekoga bi morali opazovati z drugačnega zornega kota. Preložite potovanje ali večje naložbe.

TEHTNICA – Morali se boste sprijazniti, da ste zdaj v obdobju, ko bo treba resnično stisniti zobe in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le poskusite!

ŠKORPIJON – Nikar ne sedite križem rok. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer se lahko začnete ukvarjati v bližji prihodnosti. Ugotovili boste, kako so določeni dogodki povezani med sabo.

STRELEC – Odnosi, ki vam pomenijo zelo veliko, se bodo znašli na preizkušnji. Tistim, ki so vam najdražji in vam v življenju pomenijo vse, namenite več časa, pozornosti in ljubezni. Da ne boste česa obžalovali, ko bo že prepozno.

KOZOROG – Varujte svoj mir. Vsaj nekaj ur posvetite le sebi in izogibajte se vsem, ki imajo preveč negativne energije. Všeč vam bo potek nekega pogovora s sorodnikom, toda ne zahtevajte preveč naenkrat.

VODNAR – Postavili boste pogoje, ki pa ne bodo popolnoma uresničljivi oziroma niso povsem upravičeni. To bodo opazili tudi drugi in hitro se bo začelo obrekovanje.

RIBI – Spremenljivo razpoloženje vas bo danes večkrat spravilo v težave. Pravzaprav bodo vzrok za občutek neugodja in nerazpoloženosti vaša pričakovanja, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas. ***null***