Zanimivosti

Horoskop za petek, 14. avgusta

W.Y.
14. 8. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Potopite se v delo. Nič se ne bo zgodilo samo od sebe, pa tudi na element sreče ne računajte preveč. Utrdite svoj položaj z znanjem in trdim delom. Znašli se boste v občutljivem obdobju.
BIK  Dobili se boste z vašim trenutnim ali pa potencialnim ljubezenskim partnerjem, kar bo prineslo zanimive pogovore o skupnih interesih. Morda si bosta zastavila načrte o skupnih udejstvovanjih.
DVOJČKA  Preizkušnja vas bo ujela tam, kjer niste pripravljeni, zato bo nekatera dejstva najprej težko sprejeti. Čeprav se bo na videz zdelo vse v redu, boste živeli z občutkom, da stvari ne obvladujete.
RAK  Poskrbite za svoje telo. Odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter pijte veliko vode. Bolje se boste počutili in zadovoljni boste, da ste naredili nekaj dobrega zase.
LEV  Na področju kariere se vam bodo odprla vrata, ki so vam bila do zdaj zaprta. Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva. V ljubezni bodo zvezde na vas vplivale čutno.
DEVICA  Ne spuščajte se v prepire na delovnem mestu, temveč poskušajte upoštevati pravila nadrejenih in izkušenih sodelavcev. V nasprotnem primeru bi lahko zagrešili veliko usodnih napak.
TEHTNICA  Neka zgodba se vam bo zdela izredno zanimiva, vseeno pa nimate dovolj moči, da bi zadeve korenito pretresli ali spremenili. Sprostili se boste šele, ko boste prejeli dokaz, da ste nekaj dobro opravili.
ŠKORPIJON  Dan boste začeli s polno paro, lepo po načrtovanem vrstnem redu. Že sredi dneva si boste lahko malce oddahnili ob ugotovitvi, da vam gredo stvari dobro od rok.
STRELEC  Lahko se nadejate velikega števila pisem, klicev in elektronskih sporočil, v njih pa mnogih dobrih novic in uporabnih informacij. Nekateri od teh vam znajo nuditi nove in inovativne priložnosti.
KOZOROG  Pri delu pričakujte povečano kreativnost. Ravnanje po občutku vas bo vodilo v pravo smer. Nadrejenemu boste pokazali, da ste nepogrešljivi na svojem delovnem mestu.
VODNAR – Imeli boste nekaj več opravka z denarjem. V ljubezni pa se spet dogaja nekaj, kar vam nikakor ni jasno. Prav malo bo manjkalo, da bi se razjezili, toda vseeno poskusite še počakati.
RIBI  Pametne poslovne odločitve se vam bodo v današnjem dnevu obrestovale. Prinesle vam bodo stabilnost na poklicni poti ter dobre priložnosti za višji prihodek.