Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 27.7.

X.Y.
27. 7. 2015, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Dogajanje se bo vrtelo s pospešeno hitrostjo, vse večji pa bo tudi vaš spisek obveznosti, kar vam ne bo všeč. Zna se zgoditi, da vam bodo nekatere zadeve ušle iz vajeti.

BIK – Pri določenem srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo veliko bolj všeč, kot ste si predstavljali. Okoliščine so se očitno spremenile. Pravzaprav se bosta nepričakovano zapletla v zanimiv pogovor.

DVOJČKA – Na poslovnem področju si boste odprli nove poti, zaželeli si boste neodvisnosti, predvsem na področju financ. Bodite previdni pri svojih dejanjih, da se ne boste ujeli v past.

RAK – Pri določenem srečanju boste ugotovili, da vam je nekdo veliko bolj všeč, kot ste si predstavljali. Okoliščine so se očitno spremenile. Pravzaprav se bosta nepričakovano zapletla v zanimiv pogovor.

LEV – V službi varujte skrivnosti pred dolgimi jeziki, drugače vas lahko to drago stane. Tako se boste izkazali kot zaupanja vreden človek. Zadela vas bo sreča v ljubezni.

DEVICA – Približujejo se divji dogodki, ki jih do zdaj niste bili vajeni. Redna hoja vam bo zagotovila več energije in življenjske moči. Veselili se boste manjšega presenečenja.

TEHTNICA – Premiki bodo zaznamovani v sodelovanju. Na delovnem mestu bo čas novih priložnosti in ključnih sprememb. Napredovali boste tudi v pogovoru in svoji komunikaciji.

ŠKORPIJON – Uspelo vam bo! V zasebnem življenju boste imeli opravka z lahkomiselnimi ljudmi. Odprite jim oči. Vaše lastne izkušnje govorijo, da se poigravajo z ognjem.

STRELEC – Dan bo postregel z novimi spoznanji, zaradi katerih boste sprejemali zanimive odločitve. Tekmovalno boste razpoloženi, tako v ljubezni kot v poslu, sreča se vam bo nasmihala. Sanje imejte pod nadzorom.

KOZOROG – Zanašajte se le na to, kar vam pripoveduje razum. Le tako ne bo več neprijetnega občutka, da bi vam utegnilo spodleteti. V službi se pravočasno dogovorite glede novih nalog in glede tega, kako bodo ocenjene.

VODNAR – V vaše življenje bodo prihajali prijetni ljudje. Na drugi strani vas bodo osrečili prijatelji in skupinsko delo. Močan pečat bo imela tudi služba in morali boste uvesti določene spremembe.

RIBI – Pri nekem opravku bi lahko dosegli zavidanja vredne uspehe, čeprav še vedno dvomite o svojih sposobnostih. V ljubezni se ne morete sprostiti, nekdo se vam prepogosto vrača v misli.