Zanimivosti

Horoskop za soboto 27. junija

uk
27. 6. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Arhiv Svet24

OVEN – Znali se boste toplo in sočutno povezovati z ljudmi v svoji okolici. Poudarek bo na odnosih in sposobnosti prisluhniti. Uživali boste v dobri hrani in urejanju svojega doma. 

BIK – Neko zadevo popolnoma obvladate. Ostane vam še nekaj podrobnosti, a tudi to boste kmalu končali, saj ste odlično pripravljeni in motivirani. Vse bo potekalo brez zavlačevanja. 

DVOJČKA – Življenje zahteva več resnosti. Družinske odgovornosti bodo spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagate si lahko s prilagodljivostjo in iznajdljivostjo. 

RAK – Pričakujte nekaj sporov, ki vas bodo malce razjezili. To naj vas izuči, da bi se naslednjič morali obnašati drugače, morda manj spraševati in narediti tako, kot čutite, da je prav. 

LEV – Danes se bo zgodilo nekaj, o čemer boste še dolgo razmišljali. Ne pričakujete preveč in prav zato boste prijetno presenečeni nad odzivom nekoga, ki vam je izredno naklonjen. 

DEVICA – Povabilo, ki ga že nestrpno čakate, prihaja v pravem trenutku. Tudi v ljubezni je trenutek za nekaj več pobude, saj ste pripravljeni na poglobitev zgodbe. 

TEHTNICA – Na vašem obrazu je zarisana odločnost, ki je nihče ne bo mogel odstraniti. Vse bo veliko bolj jasno, dodelili vam bodo vodilno vlogo, kar vas bo razveselilo. 

ŠKORPIJON – Počasi lahko izboljšate svoj položaj. Ne preskočite niti ene pomembne stopnice. Otresite se vseh morebitnih nesmiselnih pomislekov in se nikar ne smilite sami sebi. 

STRELEC – Spoprijeti se morate z nečim, kar ni ravno prijetno. Odločnost se vam bo kmalu obrestovala, zato zadeve pravilno razčlenite in proučite, in sicer v pravi smeri. 

KOZOROG – Izvirnost ni vedno edina pot, tokrat se je treba držati strogo zastavljenih dejstev, v nasprotnem primeru ne boste dobro sprejeti. Prehitevanje bi vam le škodilo. 

VODNAR – Nekdo vas ocenjuje povsem napačno, kar vas jezi iz trenutka v trenutek. Del krivde je tudi vaš, saj ne storite dovolj, da bi dokazali nasprotno in se potegnili zase. 

RIBI – Videli boste nekoga, ki vam še vedno ogreva srce in ga niste pozabili. Pogovor se bo končal nenavadno, vsekakor drugače, kot ste upali. V družini boste dokazali svoj prav.