Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 11.6.

N.N.
11. 6. 2015, 07.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Od vas se pričakuje, da sledite navodilom, posebno v poslovnih krogih. To je morda dolgočasno, toda za zdaj najboljša mogoča rešitev, ki vas lahko popelje do uspeha.
BIK  Ljubezen bo še vedno edino področje v vašem življenju, v katerem ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Z nekom razmišljata podobno, zato poskusite kaj novega.
DVOJČKA  Glede delovnih nalog boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila igre. Največ boste dosegli brez veliko besed. Prisluhnite nekomu izmed starejših.
RAK  Pogovor o eni in isti temi vas vznemirja, vrtite se v krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase. Previdno tudi glede domačega kočljivega vprašanja.
LEV  Imate občutek, da vam nihče ne gre posebno na roko, zato boste malce zadržani. Pazljivo pri pogovoru, ki na neki način nakazuje, kakšni so obeti v določenem odnosu.
DEVICA – Koristna se vam zdi energija, ki spodbuja delo in prinaša voljo do pomembnih premikov na finančnem področju. Zasebno pa bo treba pokazati iniciativnost.
TEHTNICA  Preverite, koliko časa boste potrebovali za določene opravke, potem se ustrezno organizirajte, da vam kaj ne uide. Vsekakor imate priložnost, da nekaj storite drugače kot običajno.
ŠKORPIJON  Slutite, da vam zanimiva oseba vrača naklonjenost, in lahko pokažete kaj več čustev, sicer pa počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede.
STRELEC  Optimizem se lahko nekam izgubi in kar naenkrat se bo treba soočiti z lastnimi in tujimi napakami. Čim manj projekcij, čim manj prenašanja odgovornosti na druge, in uspelo vam bo.
KOZOROG  Vpliv lune vas bo tokrat zmedel in vam povzročil nekaj napetosti. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas muči in kaj si v resnici želite.
VODNAR – Lahko si zastavite več obveznosti kot doslej, tudi zato, ker imate dovolj energije. Vsekakor se potrudite ujeti trenutek in storiti več, posebno za ljubljeno osebo.
RIBI – Venera bo tokrat na vaši strani, kar bo za mnoge pomenilo še eno priložnost za pomembno srečanje ali zgodbo, za druge pa tudi to, da lahko zgladijo nekaj domačih sporov.