Zanimivosti

Horoskop za sredo, 17.12.2014

N.N.
17. 12. 2014, 07.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Izredno nemirni in neučakani ste in ne morete zdržati na enem mestu. Vsekakor boste dobili nekaj novic, toda ničesar ne bo, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli.

BIK – Ne pritiskajte preveč na ljudi v svoji okolici. Začnite raje verjeti vase in cenite opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer psihično vse bolj obremenjeni.

DVOJČKA – Zadeva, ki je za vas pomembna, poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu nekomu, ki vas zanima in v vas zbuja prijetne občutke. 

RAK – Čez dan boste zelo delovni, zvečer pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek, ker vas že kmalu čakajo številne obveznosti. Prijatelju izkažite pozornost.

LEV – Pazite, kako boste reagirali, saj lahko to zaznamuje vašo bližnjo prihodnost. Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec.

DEVICA – Srečanje vam bo po dolgem času ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na poslovnem področju ves čas kopičile. Prijatelj vam bo končno odgovoril na pravi način.

TEHTNICA – Konkretne odgovornosti vas bodo privezale na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, ali je vse tako, kot mora biti.

ŠKORPIJON – Življenje se počasi umirja. Iz živahnih energij boste morali sestopiti na realna tla in poskrbeti zase. Treba se bo soočiti z računi, plačati svoje obveznosti in skrbeti za napredek.

STRELEC – Danes zaupajte šestemu čutu in mu sledite. Čaka vas naporen dan, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati načrt, ki ste ga skovali. 

KOZOROG – Prijatelji vas bodo podpirali in vam svetovali, če boste prosili za pomoč ali nasvet. Počutili se boste odlično, manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem računu.

VODNAR – Vznemirljiva dejavnost vam je pisana na kožo, čeprav vse skupaj zahteva veliko več energije, kot je trenutno imate. Nadaljujte počasi, v nizki prestavi, le tako boste uspeli.

RIBI – Počasna energija je za vas velik blagoslov, saj ste umirjeni. Uspehi se vam nakazujejo na poslovnem in finančnem področju. Zavedati se boste začeli pomena svoje premišljenosti.