Zanimivosti

Novinarka se je preizkusila v prostituciji. Preberite, kaj se ji je zgodilo

M.J.
6. 11. 2014, 11.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

»Delaš? Si za kakšen seks nocoj?« je novinarko v vlogi dame noči tiho vprašal starejši moški, ki je kljub letom zgledal v formi.

Govoricam, da se v centru Beograda vsakodnevno odvija prostitucija, je želela priti do dna novinarka Telegrafa. Podala se je v leglo prostitucije, kot dama noči.

»Medtem, ko sem stala na ulici v kratki rdeči obleki in visokih petah, so mimo mene po Balkanski ulici hodili ljudje. Skoraj vsak izmed njih mi je namenil pogled; poln poželenja ali prezira. Polni dve uri sem stala na hladnem vremenu, obkrožena s prostitutkami. In medtem ko so se one med seboj pogovarjale, sem se jaz držala stran. Bila sem prestrašena,« je zapisala novinarka v svojem prispevki o neobičajni izkušnji.

»Delaš? Si za kakšen seks nocoj?« ?« je novinarko v vlogi dame noči tiho vprašal starejši moški, ki je kljub letom zgledal v formi in mahal s tisoč dinarji (dobrih 8 evrov). In ko mu je dejala, da je nova se je glasno zasmejal.

»Poslušaj mala, jaz nisem nov. To je več kot dovolj. Nikoli nisem več plačal kot to, tako da ne poskušaj od mene izvleči kaj več,« ji je dejal 70-letni moški.

V posebni nalogi je novinarka spoznala, da spolne usluge v povprečju stanejo okoli 20 eurov in da so dekleta, ki stojijo na cesti od poznega popoldneva do zjutraj v glavnem Romke.