Zabava

Pri njem spi druga

M.J.
6. 11. 2014, 11.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Čeprav Slash žal nikoli ni zaigral z Lojzetom Slakom, so rock kitaro in frajtonarco združili Rock Partyzani in Novi Spomini v najnovejši skladbi 'Nocoj pri meni druga spi'. Članih obeh skupin so stari znanci, Novi Spomini so z Agropop venčkom nastopili na 50 letnici Aleša Klinarja v Cvetličarni in skupaj z njim zapeli tudi ponarodelo 'Samo milijon nas še živi'.

Nikola Miljković

Tako se je rodila ideja o skupnem sodelovanju in nastala je skladba , ki jo je napisal Aleš Klinar, 'Nocoj pri meni druga spi'. »Združili smo harmoniko, heavy kitare, rokerske ritme, narodno zabavne in rokerske vokale in tako je nastala ta skladba », pravijo fantje iz obeh skupin, ki so jih prijatelji že preimenovali v Nove Partyzane in Rock Spomine.

Vsi, ki so skladbo že slišali, se strinjajo da bo » vžgala« pri zahtevni slovenski publiki in popestrila vse prave žure, čage , gaude, fešte in veselice širom po Sloveniji. Za skladbo 'Nocoj pri meni druga spi', so v sodelovanju z FI Produkcijo posneli atraktiven video spot , ki so ga snemali na številnih lokacijah v Novem Mestu z množico oboževalcev in statistov. Kot posebni gost je v spotu nastopil tudi kitarist Matej Okleščen- Okl , ki mu vsi pravijo slovenski Slash.