Zabava

Femme fatale: Najbolj 'deljen' je bil Jan Plestenjak

K.S.
6. 11. 2014, 09.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Prireditev Femme fatale 2014 je bila mojstrsko izvedena. Pod režisersko taktirko legendarnega in inovativnega Igorja Jelena, drugače sploh ne bi moglo biti. Na odru se je poleg devetih fatalnih žensk, zvrstilo kar nekaj moških glasbenih izvajalcev. Uganete, kateri je požel največ navdušenja?

Mare Vavpotič - KMA

Sledi še nekaj objav z včerjašnje zabave in pogovor s Klemnom Bunderlo!

Že sam uvod v prireditev je bil nekaj posebnega. Na vratih je plesala krasna ženska, oblečena v mistično črnino. Uvod, ki ga je mojstrsko speljal voditelj Radia Aktual Klemen Bunderla, je bil resnično nekaj posebnega, saj je Klemen vse povabljence pobožal s svojim krasnim in žametnim glasom …

Na oder so za Klemnom stopili tudi drugi glasbeni izvajalci, najprej simpatični Alex Volasko, za njim Clemens, ki je vse lepe ženske 'nagovarjal', naj pozabijo na bonton. Glasbeni presežek pa je gotovo bil nastop Jana Plestenjaka, ki je suvereno sedel za stekleni klavir in zapel skladbo Ona sanja o Ljubljani. Kar nekaj obiskovalk, ki se očitno zelo rade 'mrežijo', je takoj v roke vzelo mobilne telefone in začelo s fotografiranjem postavnega pevca. Opazili smo tudi, da je kar nekaj deklet svoje fotografije, na katerih je bil 'glavni akter' prav Jan Plestenjak, takoj poslalo v splet – natančneje – 'nalepilo' na svoj virtualni Facebook zid in čakalo na lajke oziroma 'všečke'. Z gotovostjo torej lahko rečemo, da je bil Jan Plestenjak najbolj 'deljena' točka letošnjih Fatalk.

Za ličenje pa je poskrbel Carpus Makeup Center!